Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

... ΕΣΗΕΑ - το "συγχωροχάρτι" στον Κεδίκογλου - 29/4/2015 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σαν σήμερα (29/4/1015) η ΕΣΗΕΑ
έδινε "συγχωροχάρτι" σε αυτόν
που ανακοίνωσε με... περηφάνεια
και "ιερή οργή" το κλείσιμο της ΕΡΤΑπόσπασμα
από παλαιότερη
ανακοίνωση της ΚΕΔ

"... Mελανό σημείο για την δικαίωση του αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ, αποτελεί η επιστροφή Κεδίκογλου στην ΕΣΗΕΑ, από το παράθυρο, που του άνοιξε, η ανίερη συμμαχία στην πλειοψηφία του ΔΣ της Ένωσης.


Αργά χθες το μεσημέρι, μερικές ώρες πριν την ψήφιση του νόμου που επαναφέρει σε λειτουργία την ΕΡΤ μετά από 23 μήνες, κοινοποιήθηκε δικαστική απόφαση, που ακυρώνει τις αποφάσεις των Πειθαρχικών Συμβουλίων για την οριστική διαγραφή του.

Η προσφυγή Κεδίκογλου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάσθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2014, χωρίς όμως να ορισθεί προηγουμένως από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ μάρτυρας, για να υπερασπιστεί τις θέσεις της Ένωσης και των εργαζομένων της ΕΡΤ, απέναντι στην πολιτική του Μαύρου, που πέρασε χειροπέδες στην ενημέρωση.

Στο σκεπτικό της απόφασης σημειώνεται ότι οι δύο πλευρές δεν εξέτασαν μάρτυρες στο ακροατήριο, γεγονός που σημαίνει ότι η πλευρά Κεδίκογλου προσήλθε στο δικαστήριο χωρίς να χρειάζεται μάρτυρα, αφού δεν υπήρχε και από την ΕΣΗΕΑ.

Σημειώνεται ότι με συμφωνία Τρίμη- Αντωνιάδου – Κατσίμη, ανάλογος χειρισμός έγινε και στην περίπτωση εγγραφής στην Ένωση και του πρώην προέδρου της ΕΡ Παν Παν"
(...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου