Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

... από το MEGA στο STAR - πάρε κι εμένα μπάρμπα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ουρές δημοσιογράφων του MEGA
για μια θέση στο δελτίο του STAR

Ο Γιώργος Σαραντάκος είναι από τους τυχερούς και πρόλαβε να φύγει νωρίς...
Ποιοι συζητούν και έχουν πιθανότητες να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού

Ουρές – τρόπος του λέγειν, κάνουν δημοσιογράφοι του MEGA, έξω από τις εγκαταστάσεις του STAR, αναζητώντας μια θέση στον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Το μεγάλο κανάλι ή διαφορετικά το μεγάλο καράβι άρχισε να μπάζει νερά και ξαφνικά όλοι προσπαθούν να το εγκαταλείψουν… Δεν είναι παράλογο, ούτε άδικο, να θέλει κάποιος να φύγει σε αυτή τη φάση που βρίσκεται το MEGA. Η μισθοδοσία σταμάτησε, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα καταβληθεί το επίδομα του Πάσχα. Ως εκ τούτου οι αντοχές των εργαζομένων είναι περιορισμένες, κι ας αμείβονταν μέχρι πρόσφατα κανονικά.

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι, γνωστοί, αλλά και λιγότερο προβεβλημένοι που εργάζονται στο MEGA, έχουν χτυπήσει την πόρτα του STAR… Ελάχιστοι όμως, έχουν καταφέρει να κάνουν κάποιο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού… Και ακόμη λιγότεροι διατηρούν ελπίδες για να ενταχθούν στο δυναμικό του καναλιού.

Αφού η πολιτική προσλήψεων στο STAR είναι εξαιρετικά αυστηρή σε αυτή τη φάση. Δηλαδή θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει για να προσληφθεί κάποιος άλλος ή να διαπιστωθεί κάποιο σημαντικό κενό που θα πρέπει να καλυφθεί. Οι εξαιρέσεις που ανατρέπουν τον κανόνα είναι ελάχιστες… Ενώ σε όλες τις περιπτώσεις οι όποιες συζητήσεις αφορούν στην επόμενη σεζόν.

Πάντως στους τυχερούς που συζητούν αυτή την περίοδο με το STAR και συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες να προσληφθούν από τον Σεπτέμβρη είναι ένας από τους ανταποκριτές του μεγάλου καναλιού… Και ίσως ένας ακόμη δημοσιογράφος που αυτή τη στιγμή καλύπτει έναν κρίσιμο τομέα του ρεπορτάζ.

Ο διαπιστωμένα τυχερός όμως, είναι ο Κώστας Θωμάκος που απομακρύνθηκε από τον ΑΝΤ1 πριν λίγους μήνες με την ομάδα του Πελέκη και θα αναλάβει προϊστάμενος παραγωγής στις ειδήσεις του STAR!

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου