Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

... πως δουλεύουμε Πάσχα - Πρωτομαγιά; Ξέρει κανείς; ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α": ... είθισται οι ανακοινώσεις για το πως εργαζόμαστε στις αργίες να ανταποκρίνονται επακριβώς στο "πως εργαζόμαστε" ... στην ανακοίνωση που έχουμε στα χέρια μας το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι το πως θα πληρωθούμε - για όσους εργοδότες πληρώνουν ... αν κάποιος έχει αντιληφθεί κάτι άλλο, π.χ. πότε και ποιες ημέρες ακριβώς θα δουλέψουν οι συνάδελφοι στις εφημερίδες, παρακαλούμε να το πουν και σ' εμάς ...


Οι αργίες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ 
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Κατά τις εορτές του Πάσχα 2016, και ενόψει της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς λόγω της σύμπτωσής της με την Κυριακή του Πάσχα για την Τρίτη, 3 Μαΐου 2016, οι συνάδελφοι των εφημερίδων, των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών και του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα εργαστούν ως εξής:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Οι συντάκτες που θα εργαστούν κατά την αργία του Πάσχα θα αμειφθούν όπως όταν εργάζονται στις αργίες.

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα θα εργαστούν κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου, της Δευτέρας του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα – μεταφερθείσα Πρωτομαγιά, όπως τις Κυριακές και τις αργίες και θα αμειφθούν σύμφωνα με τις ΣΣΕ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι συνάδελφοι θα εργαστούν κατά την αργία της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου, της Δευτέρας του Πάσχα και την Τρίτη του Πάσχα – μεταφερθείσα Πρωτομαγιά, όπως τις Κυριακές και τις αργίες και θα αμειφθούν σύμφωνα με τις ΣΣΕ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Οι συνάδελφοι των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών δε θα εργαστούν τη Μεγάλη Παρασκευή, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα – μεταφερθείσα Πρωτομαγιά.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ

Οι τεχνικοί Τύπου θα εργαστούν κατά τις παραπάνω αργίες ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Οι Διοικήσεις των Ενώσεων εύχονται σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου