Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

... η ΕΤΙΤΑ καταγγέλλει τη διοίκηση του MEGA ...

*
ΕΤΙΤΑ
***
*

Ανακοίνωση - Καταγγελία


Συνάδελφοι,

Καταδικάζουμε απερίφραστα και σε όλους τους τόνους την αντιδημοκρατική τακτική της διοίκησης του ΜΕGΑ που μέσω εκπροσώπου της στην χθεσινή συνέλευση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. και άλλων σωματείων, απαγόρευσε την είσοδο στον πρόεδρο της Ένωσής μας. Με τρόπο προκλητικό και αλαζονικό η Διοίκηση του σταθμού που έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους, παρανομεί για μια ακόμη φορά.

Αυτές είναι άραγε οι δημοκρατικές ευαισθησίες των ανθρώπων του ΜΕGΑ που υποτίθεται πως υπερασπίζονται την ελευθερία του λόγου; Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως δεν θα ανεχτούμε στο μέλλον καμία παρόμοια παράνομη τακτική και θα πράξουμε αναλόγως.

Καταδικάζουμε επίσης την συμπεριφορά δύο εργαζομένων του σταθμού, που με φασιστικό τρόπο προσπάθησαν να κόψουν τον λόγο μέλους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, τονίζοντας μάλιστα με έντονο τρόπο πως δεν θέλουν τα σωματεία τους στην συνέλευση.

Όπως και να έχει δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση πως τέτοιες πρακτικές δεν μας πτοούν και δεν μας τρομάζουν.

Να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ πως η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. θα βρίσκεται εκεί που πρέπει και θα αγωνίζεται πάντα για τις δουλειές μας και την αξιοπρέπειά μας.

Όποιον ενοχλεί μπορεί ελεύθερα να μαζεύει τους κολλητούς του, την Διοίκηση ή όποιον άλλον θέλει και να κάνει δικές του συνελεύσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Σκεπετζάκης
Ο Γεν. Γραμματέας
Γιώργος Αλιφέρης
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου