Τρίτη 26 Απριλίου 2016

... MEGA - το δώρο Πάσχα έχει ποινικές συνέπειες αν δεν...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το MEGA ζητά από την Alpha Bank
να ξεμπλοκάρει 800.000 ευρώ
για να πληρώσει δώρο Πάσχα και μισθούς



Περίπου 800.000 ευρώ ζητά να ξεμπλοκάρουν από τους δεσμευμένους λογαριασμούς της η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ με επιστολή της στην Alpha Bank που απέστειλε εχθές Δευτέρα 25 Απριλίου.

Το MEGA στην επιστολή του προς την τράπεζα, που αποκαλύπτει σήμερα το Enimerosi24, ζητά να αποδεσμευτεί το παραπάνω ποσό, προκειμένου όπως αναφέρεται να πληρωθεί το υπόλοιπο του μισθού Μαρτίου και το δώρο του Πάσχα.

Μάλιστα η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ που υπογράφει την επιστολή κάνει λόγο για τις ποινικές συνέπειες από τη μη καταβολή του δώρου… Ενώ χαρακτηρίζει «αδικαιολόγητη» και «αιφνιδιαστική» τη δέσμευση των λογαριασμών αναφέροντας ότι «Αποστερούμενη ταμειακής ρευστότητος η εταιρεία δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις, αλλά ούτε καν μισθολογικές».

Και η επιστολή καταλήγει με το αίτημα να αποδεσμευτούν άμεσα «Ποσό € 453.327,25, το οποίο αποτελεί το μη καταβληθέν τμήμα της μισθοδοσίας μηνός Μαρτίου 2016 και ποσό € 400.826,03, το οποίο απαιτείται για την καταβολή του Δώρου Πάσχα 2016… Ποσά τα οποία θα καταβληθούν απ’ ευθείας στο προσωπικό της εταιρείας μέσω του λογαριασμού μισθοδοσίας αυτών στην Τράπεζα Πειραιώς».

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ προς την Alpha Bank
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου