Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

24ωρη απεργία «Στο Κόκκινο» και στην «Αυγή»

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 9 π.μ. της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου 2018 έως τις 9 π.μ. της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου 2018, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr»

Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους που εργάζονται στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», αποφάσισαν, επίσης, την κήρυξη 24ωρης απεργίας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Η απεργία πραγματοποιείται έπειτα από την αναγγελία, στην οποία προέβη η εργοδοσία του Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», παράνομων, αντεργατικών και καταχρηστικών απολύσεων συναδέλφων, επειδή δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.

Ζητούμε την μη πραγματοποίηση των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ!
    Π.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή