Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραιτήθηκε ο Μιχελάκης από τον Ant1

Λίγο νωρίτερα σήμερα ο Γιάννης Μιχελάκης ενημέρωσε τους δημοσιογράφους του Ant1 ότι υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων για λόγους ευθιξίας μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση του στα δικαστήρια.

Η παραίτηση του Γιάννη Μιχελάκη έγινε δεκτή από τη διεύθυνση του σταθμού.
---
Στη Web TV στρέφεται ο Μαρινάκης

Αποφασίστηκε η δημιουργία ιντερνετικού ενημερωτικού καναλιού

Αφού είδε και απόειδε ο Β.Μαρινάκης μια με την αποτυχημένη ελέω ΣτΕ προσπάθεια του να αποκτήσει κανάλι και μια με τα μπλεξίματα του Mega, τελικά η απόφαση που ελήφθη είναι να αξιοποιηθεί η πλατφόρμα των ψηφιακών μέσων τoυ (πρώην) ΔΟΛ και να δημιουργηθεί ένα ενημερωτικό κανάλι. Η αρχή είχε γίνει από τους προηγούμενους μήνες όταν διοργανώνονταν σε καθημερινή βάση συζητήσεις είτε ανάμεσα σε δημοσιογράφους του ομίλου είτε με δημοσιογράφους και καλεσμένους που προβάλλονταν στο in.gr. Το πρότζεκτ όμως προχωρά και ξεκίνησε πλέον η μετάδοση δελτίου ειδήσεων, ενώ θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες πολλές ενημερωτικές εκπομπές. Στόχος είναι σύντομα να υπάρξει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το κανάλι. Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει πρόθεση για συνεργασίες με γνωστά τηλεοπτικά ονόματα και όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον σε αυτήν την πρώτη φάση το κανάλι θα στηριχθεί στο προσωπικό των εφημερίδων και των sites του ομίλου. Ολο το βάρος του πρότζεκτ έχει πέσει στον Γ. Μαντέλα που παρά την ανάληψη της διεύθυνσης των ΝΕΩΝ διατηρεί και τη θέση του επικεφαλής των sites.
---
Ο Κ. Μασσέλος

στη θέση του προέδρου της ΕΕΤΤ

Θετικά γνωμοδότησε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, κατά πλειοψηφία, στην πρόταση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά για την ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) από τον πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητή σχεδιασμού υπολογιστικών συστημάτων Κώστα Μασσέλο.
---
Να αθωωθεί
ο Λιακουνάκος
ζήτησε ο εισαγγελέας...

Για προμήθεια εξοπλιστικών συστημάτων που μάλιστα δεν αποδείχθηκαν και αξιόπιστα, ο εισαγγελέας στο... Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας ζήτησε την απαλλαγή του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου και 16 ακόμη ατόμων πρώην στελεχών του ΥΠΕΘΑ.

Η σύμβαση αφορά το 2001 και η κατηγορία είναι απιστία. Ο Λιακουνάκος είχε προφυλακισθεί το 2015 και ένα χρόνο μετά είναι ελεύθερος με βραχιολάκι εντοπισμού.

Ο εισαγγελέας είπε ότι δεν προέκυψε ζημιά του δημοσίου και ότι οι κατηγορούμενοι δεν είχαν δόλο.
---
Πρεμιέρα για το in.gr tv

Με ένα live δελτίο ειδήσεων, το μεσημέρι της Δευτέρας, έκανε πρεμιέρα το in.gr tv.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στο http://news.in.gr/
---
Νέα 4ωρη στάση εργασίας Στο Κόκκινο

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 από τις 16.00 έως τις 20.00 για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου