Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Αγριεύουν τα πράγματα στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Απεργία και στην Αυγή
αν δεν ανακληθούν
οι απολύσεις στον "105.5 Στο Κόκκινο"

Αγριεύουν τα πράγματα
στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ με
τους εργαζόμενους να βγαίνουν μπροστά

Μετά τις χθεσινές τρεις απολύσεις είχαμε γενικές συνελεύσεις τόσο στον 105.5 Στο Κόκκινο όσο και στην Αυγή.

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον 105,5 στο Κόκκινο, αποφάσισε τα εξής:

* Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των εκδικητικών απολύσεων τριών συναδέλφων μας
* Σε περίπτωση ανάκλησης των απολύσεων εξουσιοδοτούμε τα Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΠΗΕΑ να ξεκινήσουν διάλογο με το Δ.Σ. του σταθμού για το πραγματικό σχέδιο βιωσιμότητάς του
* Κηρύσσουμε 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου
* Συγκροτούμε απεργιακή επιτροπή προκειμένου να συντονίσει τις απεργιακές δράσεις μας
* Συμπορευόμαστε με τους συναδέλφους της εφημερίδας «Αυγή» οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα ίδια εργασιακά προβλήματα και τονίζουμε ότι η έμπρακτη αλληλεγγύη τους θα είναι αμφίδρομη και αταλάντευτη.


Η Γενική Συνέλευση της Αυγής αποφάσισε:

24ωρη απεργία τη Δευτέρα 22/1 αν δεν ανακληθούν οι απολύσεις στον «105,5 στο Κόκκινο» οπότε δεν θα βγει η εφημερίδα την Τρίτη.

Τα εκπληκτικά σκίτσα του Τάσου Αναστασίου και του Βαγγέλη Χερουβείμ είναι από τη σημερινή Αυγή. H διοίκηση της Left Media θα κάνει σύσκεψη για το θέμα και, σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα ανακληθούν οι απολύσεις.
---
---
*

1 σχόλιο:

  1. Ήταν αναμενόμενο.Η εξυγίανση Νικόλτσιου πέτυχε πάλι, όπως στην περίπτωση τηε Εξπρές.Θα εξυγιάνει πάλι την τσέπη του όπως έκανε στην Εξπρές τσεπώνοτας 500.000 Ευρώ που έταζε για τους εργαζόμενους και έφυγε νύχτα.Εμείς είχαμε προειδοποιήσει από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ραδιοσταθμού.Κι επειδή τα λαμόγια πανε χέρι χέρι τελευταια επανέκαμψε ως υπερασπιστής του Καλοφωλιά στα δικαστήρια και στα υπουργεία.Ντροπή για το Σύριζα που έχει παρει υπό τη σκέπη του τέτοια λαμόγια και το παίζει και υπερασπιστής των εργαζομένων.Τώρα ποιός έχει σειρά για εξυγίανση άραγε; Μήπως ο Πανσερραϊκός;Δεν ξέρατε, δεν ρωτούσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή