Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν υπάρχει πτωχευτική
περιουσία στις Εκδόσεις Έθνος ΑΕ

Εκδικάστηκε σήμερα η αίτηση πτώχευσης της εταιρείας Εκδόσεις Έθνος ΑΕ, ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπόμπολα. Σύμφωνα με πληροφορίες το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων να μην γίνει πτώχευση, αλλά έκρινε παράλληλα πως η εταιρεία δεν έχει πτωχευτική περιουσία, καθώς όλα τα στοιχεία της είχαν μεταφερθεί στην Πήγασος ΑΕ. Από τη στιγμή που δεν υφίσταται περιουσία, δεν υπάρχει και δόλος κατά το δικαστήριο από τη μεριά του ιδιοκτήτη.
---
Καταγγελία για τις ακροδεξιές
επιθέσεις σε βάρος των ανθρώπων της ΕΡΤ3

Ως "Μέτωπο για την Ανατροπή" (ΠΟΕΣΥ) καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση του συναδέλφου δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου και την επίθεση εναντίον του με χυδαίες εκφράσεις από την εφημερίδα «Στόχος», με αφορμή τη δημοσιοποίηση και μόνο μιας είδησης που αφορούσε συγκέντρωση στην Καμάρα “ενάντια σε κάθε εθνικισμό”.
---
Και ρεύμα θα παράγει η ΕΡΤ!

Το ενδεχόμενο δημιουργίας ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις εγκαταστάσεις της στην Αυλίδα συζητά η ΕΡΤ, όπως προέκυψε κατά τη συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου της Βασίλη Κωστόπουλου με την ειδική γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών του ΕΤΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα. Η ΕΡΤ έχει στόχο να ενεργοποιήσει τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η ένταξη του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής στη δράση «Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοσίων Κτιρίων σε Περισσότερο Αναπτυγμένες Περιφέρειες». Σε αυτό το πλαίσιο τέθηκε και το σενάριο να δημιουργηθεί Πάρκο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο οικόπεδο της ΕΡΤ στην Αυλίδα με τη μέθοδο των ΣΔΙΤ.
---
Λαγκάρντ από το Νταβός: Οι
συντάξεις των Ελλήνων ήταν πολύ υψηλές

Η κυρία Λαγκάρντ δήλωσε την Τετάρτη από το Νταβός ότι οι συντάξεις στην Ελλάδα «απείχαν υπερβολικά από τις αντίστοιχες των εταίρων της και αυτό ίσχυε για όλες, μεσαίες, μεγάλες και μικρές… Ήταν πολύ υψηλές και οι Έλληνες έπρεπε να το ρυθμίσουν. Η περικοπή υφιστάμενων συντάξεων είναι ένα δύσκολο πολιτικό δίλημμα».

Και ο Πετρόπουλος - ο πρώην υπάλληλος της ΠΟΕΣΥ και νυν υφυπουργός- συναινεί λέγοντας (στο "Επί του Πιεστηρίου") ότι "τι να κάνουμε, είναι μια δέσμευση"...
---
Τηλεοπτικός αστέρας του Mega
ζητάει 320.000 ευρώ την Τηλέτυπος ΑΕ…

Ποιος αστέρας του Mega κατέθεσε αγωγή σε βάρος της Τηλέτυπος ΑΕ ζητώντας ποσό άνω των 320.000 ευρώ ως οφειλόμενες αμοιβές για τη συμμετοχή στο δελτίο ειδήσεων και στην παρουσίαση ενημερωτικής εκπομπής. Η αγωγή, του πλέον προβεβλημένου δημοσιογράφου του Merga κατά της Τηλέτυπος ΑΕ συζητήθηκε πριν από δύο μήνες.
---
Αλλάζει όνομα το "Μακεδονία TV" αλλά...

Το επόμενο εξάμηνο η αλλαγή της ονομασίας του Μακεδονία TV. Δεν παίζουμε με το όνομα τέτοιες μέρες…
---
Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Κάποιος να ενημερώσει την κυρία Λαγκάρντ και τους εδώ υπαλλήλους της ότι και οι ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων επί δεκαετίες ήταν ακόμη υψηλότερες. Δική σας δέσμευση να μας κόψετε τις συντάξεις και δική μας δέσμευση να σας πληρώνουμε τα ανάλογα σε φόρους, όπως λέει και το Σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή