Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Σταχυολογώντας από δω και από κει...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


*** ΑΓΩΝΙΑ των εργαζομένων σε όσα μιντιακά "μαγαζιά" είναι πολύ πίσω στην μισθοδοσία (δηλαδή σχεδόν σε όλα), λόγω του δώρου Χριστουγέννων που αναμένεται να προκαλέσει μπλακ άουτ στα λογιστήρια αφού πρέπει υποχρεωτικά να καταβληθεί.

*** ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ στην καταβολή των δεδουλευμένων στο χώρο των μίντια, όπως λένε οι γνωρίζοντες, θα γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Όσοι μπορείτε..
(και προλαβαίνετε), αλλάξτε τώρα δουλειά, λένε οι Κασσάνδρες της δημοσιογραφίας.

*** ΣΤΟ OPEN οι διαδρομιστές -και όχι μόνο- απεφάνθησαν ότι για τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης την κύρια ευθύνη έχει ο τομέας της Ενημέρωσης που "παίζει" όλα τα θέματα χλιαρά. Και κάποιοι ρίχνουν στο τραπέζι «συνταγές» από τον ΣΚΑΪ και το STAR...

*** ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ. Στο δυναμικό της εντάσσεται ο Θοδωρής Λαϊνάς ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τα έντυπα και τα sites του πρώην ΔΟΛ θα καλύψει τον τομέα της επιστήμης τεχνολογίας στην εφημερίδα του Σαββίδη.

*** ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ και συντάκτη για νυχτερινή βάρδια, αναζητούν στο Protagon του Χρήστου Μεμή μετά και την αποχώρηση του Σπύρου Σεραφείμ ο οποίος ανέλαβε επιτελική θέση στο ανανεωμένο site του Εθνους.

*** ΠΟΙΟ πρωτοσέλιδο εφημερίδας σχολίαζαν αρνητικά σήμερα στην δημοσιογραφική πιάτσα; Κι όχι για τη θεματολογία αλλά για το εικαστικό κομμάτι.

*** ΣΥΝΤΟΜΑ στα περίπτερα όλης της χώρας το περιοδικό Playboy. Με ισχυρή οικονομική στήριξη.

*** ΝΑΙ, είναι γεγονός. Ετοιμάζεται μεγάλο κυριακάτικο φύλλο από ονόματα - έκπληξη. Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει, τα κομμάτια της διαφημιστικής πίτας μικραίνουν...

*** ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ σε cafe των Βορείων Προαστίων είχαν το πρωί της Δευτέρας οι εμπλεκόμενοι με την επανέκδοση της "Απογευματινής". Προβληματισμένοι μπήκαν, χαμογελαστοί βγήκαν.

*** ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ φήμες για περικοπές - σοκ στους μισθούς (από 40% και πάνω) σε μεγάλο κανάλι.
---
zoornalistas
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου