Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Εξώδικο του Documento στο "Αργος" για τις κυκλοφορίες

*
Ανασυγκρότηση
***
*


@ Εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία απέστειλε το Documento προς το πρακτορείο διανομής Τύπου «Άργος», η οποία ενέχει και θέση μηνυτήριας αναφοράς και ως τέτοια υποβλήθηκε και στις αρμόδιες αρχές.

@ Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της «DOCUMENTO MEDIA», Ιωάννη Απατσίδη στην Εισαγγελέα Καταπολέμησης Εγκλημάτων Διαφθοράς ενώ κοινοποιήθηκε και στις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές.

@ Το Documento ζητά «να διερευνηθεί η διάπραξη κακουργηματικής υπεξαίρεσης» σε βάρος της εταιρείας που εκδίδει την εφημερίδα, από τους υπευθύνους του πρακτορείου Τύπου του Ευάγγελου Μαρινάκη. Η «DOCUMENTO MEDIA» ζητά ακόμα να διερευνηθεί και η διάπραξη της παραβίασης του νόμου περί προστασίας του ελεύθερου ανταγωνισμού.

@ Εκτός «αέρα» εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθήνα 9.84. Οι τεχνικοί του σταθμού επελήφθησαν και έλυσαν το πρόβλημα και μάλιστα γρήγορα. Η διεύθυνση του σταθμού ζήτησε την κατανόηση των ακροατών...

@ Επίσημη πρόταση αναμένεται να γίνει στον Αντώνη Κανάκη και στην παρέα του από τον ΣΚΑΪ. Προσ αυτή την κατεύθυνση, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες από το Φάληρο, στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να μεταβεί κλιμάκιο του καναλιού προκειμένου να τον συναντήσει και να του προτείνει συνεργασία. Αλλωστε ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πάντα αδυναμία στον Κανάκη...
---
zoornalistas
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου