Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΔΟΛ - "φως" για πληρωμή δεδουλευμένων

*
Ανασυγκρότηση
***
*

26η Μαρτίου ξεκινάει
η καταβολή των δεδουλευμένων στον ΔΟΛ


… την περίοδο της διαχείρισης

Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του ΔΟΛ κατά την περίοδο της διαχείρισης.

Ωστόσο, σύμφωνα με ανεπίσημη ενημέρωση των εργαζομένων, λέγεται ότι η καταβολή των χρημάτων θα ξεκινήσει από την ερχόμενη Τρίτη 26 Μαρτίου.
---
enimerosi24
---
*

3 σχόλια:

  1. Πρόκειται για τους 3 μήνες που βρισκόταν στον οργανισμό ο Ειδικός Διαχειριστής - άλλος γλυκούλης κι αυτός που δεν πλήρωνε. Οι 6 δουλεμένοι και απλήρωτοι μήνες του Ψυχάρη; Θα έπεσαν στον «κουβά» χωρίς πάτο μην κακοκαρδίσουμε κανέναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι το "υπερπρονόμιο"...2 χρόνια μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κύριος Αγγελίδης ο γνωστός άνθρωπος των τραπεζών αποφάσισε να μην εφαρμόσει την νομοθεσία, συνέταξε πίνακα αγνοώντας δικαστικές αποφάσεις υπέρ εργαζομένων που τους μεταρρύθμιζε και όπως ρητά λέει η νομοθεσία για καθεστώς ειδικής διαχείρισης άρθρο 77 παράγραφος 2 του Ν.4307/2014 . "ο ειδικός διαχειριστής, αφού αφαιρέσει από το προϊόν της ειδικής διαχείρισης τα έξοδα της διαδικασίας, στα οποία περιλαμβάνονται οι δαπάνες της λειτουργίας της επιχείρησης κατά την ειδική διαχείριση και αποδώσει τα αντίστοιχα ποσά συμμέτρως προς τους δικαιούχους, επαληθεύει τις απαιτήσεις με βάση τα στοιχεία της επιχείρησης, σύμφωνα με την απλοποιημένη διαδικασία του άρθρου 163 του Πτωχευτικού Κώδικα, ανεξαρτήτως ποσού απαίτησης, και συντάσσει, για το απομένον υπόλοιπο, πίνακα κατάταξης κατά τις διατάξεις των άρθρων 153 -161 του Πτωχευτικού Κώδικα εφαρμοζομένων αναλόγως. Πάνω από 100 εργαζόμενοι έχουν δικαστικές αποφάσεις και στις οποίες ούτε οι τράπεζες ούτε και ο διαχειριστής άσκησε άφησε εντός 15 ημερών, επομένως έχουν τελεσιδικήσει, ωστόσο ο Κύριος Αγγελίδης προτίμησε να αγνοήσει την νομοθεσία και να συντάξει πίνακα πριν αποδώσει ότι όφειλε,προφανώς έτσι του είπαν να κάνει τα αφεντικά του οι Τράπεζες έτσι και έκανε.Και θα φτάσει 26/3/2019 για να πληρώσει δεδουλευμένα ανθρώπων που εργάστηκαν ακόμα και απλήρωτοι.Κύριε Αγγελίδη ραντεβού στα γουναράδικα... αν εσύ έχεις αποφασίσει να φτάσεις Άρειο Πάγο έχοντας εγγυήσεις από τους προϊστάμενους σου τις τράπεζες, οι εργαζόμενοι θα φτάσουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο γιατί αυτό τους ορίζει ο δικός τους προϊστάμενος που δεν είναι άλλος από την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή