Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Εγκαταλείπει την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Διαβάσαμε
στα Παραπολιτικά




Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις σε σχέση με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη μετοχική σύνθεση της ΑΕΚ.

Πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, θέλουν τον «Τίγρη» να έχει λάβει την απόφαση να εγκαταλείψει πριν από τα τέλη του 2019 την αγαπημένη του ομάδα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται ότι είναι άμεσα συνδεδεμένη με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά το σκάνδαλο της Aegean.

Οπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη, οι αμερικανικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε βάθος τις έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων μπορεί να φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Ελληνα επιχειρηματία.

Κάποιοι λένε ότι οι Αμερικανοί, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ελέγχουν αν την επίμαχη περίοδο μετακινήθηκαν χρήματα από τα ταμεία της Aegean για την εξαγορά των μετοχών του ΟΠΑΠ, αλλά και της ΑΕΚ.

Μιλάμε για τεράστια έρευνα, που δεν αφήνει σε ησυχία τον «Τίγρη».

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Κάποιο ....λογιστικό λάθος θα έγινε. Κάνουν τέτοια πράγματα Επιφανείς Έλληνες Επιχειρηματίες; Από την άλλη, αυτοί οι Αμερικάνοι μια με τη Novartis, μια με την Aegean αποτρέπουν τους επιχειρηματίες να επενδύσουν. Δεν τους ενημέρωσε κάποιος ότι επιστρέψαμε στην κανονικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή