Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

... ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα - 11/1 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αποχώρηση Τσίγκα από το MEGA

Την παραίτησή του από τη θέση του ΔΣ της Τηλέτυπος υπέβαλε ο Ηλίας Τσίγκας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real News” και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου. Η αποχώρηση αυτή του άλλοτε διευθύνοντος συμβούλου της “χρυσής εποχής” του MEGA υπογραμμίζει με εμφατικό τρόπο το κομβικό σημείο που βρίσκεται η τηλεοπτική εταιρεία και τις αποφάσεις που πρόκειται να ληφθούν για τη διάσωσή της.
---
Διαγωνισμός για διευθυντές εκτός ΕΡΤ

Τη θέση του διευθυντή των μουσικών σταθμών της ΕΡΑ αλλά και των Μουσικών Συνόλων θα προκηρύξει άμεσα η ΕΡΤ. Οι προκηρύξεις θα απευθύνονται και σε ενδιαφερομένους εκτός ΕΡΤ.
---
Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
για ΣΚΑΪ κατά 3,8 εκατ. ευρώ

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 3.886.340 ευρώ, υπέρ των παλαιών μετόχων, προχωράει η εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ «Ειδήσεις Ντοτ Κομ». Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος είναι έως και τις 28 Μαρτίου, με δυνατότητα παράτασης για έναν μήνα.
---
Προετοιμάζεται η Forthnet για το νέο κανάλι

Επιταχύνει η Forthnet τις διεργασίες για τη δημιουργία του νέου ελεύθερου (free to air) καναλιού. Η ομάδα των στελεχών της εταιρείας έχει εργαστεί σε διαφορετικής θεματολογίας τηλεοπτικούς σταθμούς, από γενικού περιεχομένου (π.χ., Nova Life) έως και ειδικούς θεματικούς.
---
Προς τη διοικούσα της ΕΡΤ3…

Εύλογη απορία προκαλεί το γεγονός πως καταδικασμένος πρώην διευθυντής της ΕΡΤ σε 12μηνη φυλάκιση με αναστολή για γκρίζα διαφήμιση σε βάρος της εταιρείας, ξεκίνησε εκπομπή στον 102 FM. Η διοικούσα επιτροπή της ΕΡΤ3 σίγουρα θα έχει μια απάντηση!
---
Ρωσία πάει ο Αντέννα!

Άνοιγμα στη Ρωσία επιχειρεί τον τελευταίο καιρό ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Αντέννα Θόδωρος Κυριακού. Σύμφωνα με πολύ καλές πληροφορίες, στόχος είναι η εμπλοκή του σε διαδικτυακά Μέσα. Ο διευθύνων σύμβουλος του Αντέννα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τοπικά Μέσα που έχουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς, ενώ έχει πάει επανειλημμένα στη Μόσχα για αυτόν τον σκοπό.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου