Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας

*
Ένωση Προσωπικού
Πρακτορείων Εφημερίδων
Αθηνών
***
*

ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πέμπτη 15/11, ώρα 18:30


Να απαιτήσουμε συνάντηση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου!

Είναι περισσότερο από ένα μήνα που ζητήσαμε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, για να θέσουμε το σοβαρότατο πρόβλημα της ουσιαστικά μη καταβολής επιδομάτων ασθενείας από την 4η Διεύθυνση του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ. Η καθυστέρηση ξεπερνάει τα δύο χρόνια, ενώ μεταξύ των δικαιούχων περιλαμβάνονται και συνάδελφοί μας από την ΕΥΡΩΠΗ, που έτσι κι αλλιώς έχουν σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης.

Έχουν γίνει επανειλημμένες προσπάθειες από τη διοίκηση του σωματείου, στο Ταμείο, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Και όλα αυτά τη στιγμή που εμείς οι εργαζόμενοι, πληρώνουμε κανονικά τις εισφορές μας. Γίνεται σαφές ότι η κινητοποίηση όλων μας είναι μονόδρομος!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους! Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσει τις καταλληλότερες συνθήκες για την ανάπτυξη που έρχεται και αφορά αποκλειστικά τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων. Αυτή είναι η κανονικότητα που υπόσχονται, αυτή είναι η «μεταμνημονιακή εποχή» που πανηγυρίζουν!

Παράλληλα, είναι πάνω από ένας χρόνος που οι εργαζόμενοι της ΕΥΡΩΠΗΣ βρίσκονται «στον αέρα», μετά την επιλογή των εκδοτών να κλείσουν το ένα πρακτορείο. Η κυβέρνηση συνεχίζει να «νίπτει τας χείρας της» και να αρνείται να αντιμετωπίσει το πρόβλημα επιβίωσης που έχουν οι συνάδελφοί μας!

Απαιτούμε άμεσα να δοθούν λύσεις στα ζητήματα αυτά!
Θα το επιβάλλουμε με τον αγώνα μας!!!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Πέμπτη 15/11, ώρα 18:30
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου