Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Το πρώτο συνέδριο του ΣΕΚΕ - Ριζοσπάστης Σαββατοκύριακου

*
Ανασυγκρότηση
***
*

ΜΕ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ» 17 - 18 ΝΟΕΜΒΡΗ
Μια μοναδική έκδοση
προς τιμήν των 100χρονων του ΚΚΕ





Με μια μοναδική έκδοση θα κυκλοφορήσει ο «Ριζοσπάστης» το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοέμβρη, ανήμερα της επετείου ίδρυσης του ΚΚΕ, πριν από 100 χρόνια ακριβώς.

Τιμώντας την κορυφαία επέτειο, ο «Ριζοσπάστης» και η «Σύγχρονη Εποχή» επανεκδίδουν τα Πρακτικά του Α' Πανελλαδικού Σοσιαλιστικού Συνεδρίου, που «γέννησε» το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας.

Τα πρακτικά πρωτοδημοσιεύτηκαν το 1982, σε έκδοση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ προς τιμήν του 11ου Συνεδρίου του Κόμματος, και αφορούν στις πέντε από τις εφτά συνολικά μέρες που διήρκεσε το Πρώτο (Ιδρυτικό) Συνέδριο του ΣΕΚΕ (ΚΚΕ).

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν μεγάλη πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» του επόμενου Σαββατοκύριακου, βάζοντας αυξημένα πλάνα.

Τιμώντας τα 100 χρόνια ηρωικής ζωής και δράσης του ΚΚΕ, στόχος είναι να διακινηθεί πλατιά η εφημερίδα σε οπαδούς και φίλους του Κόμματος, σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, σχολεία και σχολές. Σε χιλιάδες ανθρώπους που τιμάνε την Ιστορία και τους αγώνες του ΚΚΕ, παρακολουθούν τις θέσεις του και συμπορεύονται στο κίνημα, έστω κι αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί του.

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου