Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Συντονισμός δράσης
ΕΔΟΕΑΠ-Ενώσεων εν όψει του ΣτΕ

Κοινό πλαίσιο δράσης συμφώνησαν οι εκπρόσωποι όλων(;) των Ενώσεων εργαζομένων στα ΜΜΕ και των αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων τους εν όψει της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (17/12/2018) προσφυγών μερίδας εργοδοτών, που ζητούν την κατάργηση της εισφοράς του 2%, απειλώντας την ύπαρξη του ΕΔΟΕΑΠ.

Σημ. "Α": Δηλαδή, συναίνεσαν και Ενώσεις που ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και ΕΔΟΕΑΠ πέτυχαν να κρατήσουν εκτός τους συνταξιούχους τους; Ενδιαφέρον...
---
Μαξίμου: Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει
ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη

Από επιτυχία σε επιτυχία βαδίζει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη.
Μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να διαψευσθεί κατηγορηματικά τόσο από το Πατριαρχείο για τους δήθεν διαλόγους του Οικουμενικού Πατριάρχη με τον Υπουργό Παιδείας, όσο και από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, που χαρακτήρισε το πρωτοσέλιδό τους για τις συντάξεις «αποκύημα φαντασίας».
Προτείνουμε να αλλάξουν τον τίτλο τους από τα Νέα σε Fake Νέα. 
(Τυπολογίες)
---
Ανισότητα με τον ειδικό φόρο τηλεόρασης

Συνθήκες άνισου ανταγωνισμού διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά υπέρ των σταθμών εθνικής εμβέλειας. Οι αδειοδοτημένοι σταθμοί πληρώνουν ειδικό φόρο τηλεόρασης 5%, εν αντιθέσει με τους περιφερειακούς σταθμούς και τους τοπικούς αλλά και τους θεματικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας που πληρώνουν 20%. Οι τελευταίοι περιμένουν την απόφαση του ΕΣΡ για την προκήρυξη των αδειών και εκφράζουν φόβους ότι η διαδικασία θα καθυστερήσει. 
(Τυπολογίες)
---
Κίνηση καλής θέλησης από την ΠΟΣΠΕΡΤ

Ως κίνηση καλής θέλησης ερμηνεύεται η απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ να αποσύρει τις στάσεις εργασίας. Θα συμμετάσχει στην απεργία της 14ης Νοεμβρίου που διοργανώνει το ΕΚΑ και στη συνέχεια όλα θα κριθούν μετά τον ορισμό της νέας διοίκησης. Η ομοσπονδία, που έχει ισχυρή δύναμη στην ΕΡΤ και καλύπτει τους εργαζόμενους των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, ετοιμάζει νέο κύκλο παρεμβάσεων. 
(Τυπολογίες)
---
Σε νέα χέρια η ΕΡΑ…

Εσωτερικά θα λυθεί το ζήτημα της επιλογής του γενικού διευθυντή Ραδιοφωνίας μετά τον ορισμό της νέας διοίκησης. Η θέση παραμένει κενή εξαιτίας των συμπεριφορών που αναπτύχθηκαν από συγκεκριμένο πρόσωπο στο προηγούμενο ΔΣ, ενώ ορίστηκαν οι υπόλοιποι διευθυντές των ραδιοφωνικών προγραμμάτων. Ο Αλφόνσος Βιτάλης ανέλαβε το Πρώτο Πρόγραμμα, o Τάσος Επιτρόπου την ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η Ιωάννα Τριαντάφυλλου τη «Φωνή της Ελλάδας», ο Πάνος Χρυσοστόμου το Δεύτερο, ο Πανταζής Τσάρας το Τρίτο, ενώ, προς απογοήτευση «της συμμαχίας του μαύρου στην ΕΡΤ», το Kosmos ανέλαβε o Ιωσήφ Βάγγερ. (Τυπολογίες)
---
Καθαρός αθέμιτος ανταγωνισμός...


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ΣΚΑΪ, παρουσία του.
Με κανέναν Τσουκαλαδάκη και κάποιον άλλου αυτού του απίστευτου πνευματικού διαμετρήματος, η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα κάνει μεγάλη ζημιά στον Μάρκο Σεφερλή. Καθαρός αθέμιτος ανταγωνισμός. (altsantiri.gr)

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου