Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Mega και Βήμα FM (λουκέτο) με το ίδιο στυλ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*



Δεν είναι περίεργο άραγε να βρίσκονται τα ίδια ακριβώς άτομα, τόσο στο ΔΣ του Mega όσο και στο ΔΣ του Βήμα FM; Των δύο ΜΜΕ που έκλεισαν οι ιδιοκτήτες τους... 

Σύμφωνα με την καταχώριση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) δικαστικής απόφασης για την εταιρία «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ BHMA FM ΑΝΩΝΥΜH ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με διακριτικό τίτλο «BHMA FM 99,5», διορίστηκε προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από τρία άτομα. O ένας είναι ο Χαράλαμπος Καραποστόλης του Δημητρίου. Ο άλλος είναι ο Χαράλαμπος Καραποστόλης του Ιωάννη. Και η τρίτη η Σμαρώ Μανίνη του Νικολάου. Ημερομηνία 20 Ιουνίου 2018.

Ελα όμως που στις 21 Σεπτεμβρίου ορίστηκε προσωρινή διοίκηση και στην «Τηλέτυπος Α.Ε.» με διακριτικό τίτλο «Mega Channel» αποτελούμενη και αυτή από τα ίδια άτομα (συν άλλα δύο, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση η διοίκηση είναι πενταμελής, όχι τριμελής). Χαράλαμπος Καραποστόλης του Δημητρίου, Χαράλαμπος Καραποστόλης του Ιωάννη (πρώτα ξαδέλφια να υποθέσουμε) και Σμαρώ Μανίνη.

Δεν πρόκειται για συνωνυμία και συνεπωνυμία, μη νομίζετε, ούτε πρόκειται για κάποια σατανική σύμπτωση. Τα ίδια πρόσωπα είναι με κοινές διευθύνσεις κατοικίας και τους ίδιους αριθμούς ταυτότητας. 

Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, πονηρό και περίεργο, υποθέτω πως αυτοί οι τύποι είναι... ειδικοί επί του θέματος γι αυτό και τους τοποθετούν σε ΔΣ διαφόρων ανωνύμων εταιριών και, δη, μεγάλων media-κών ομίλων. Απλώς με προβληματίζει που τα ΜΜΕ αυτά βάζουν λουκέτο λίγο μετά...

Μήπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης τόσο του Mega όσο και του Βήμα FM, μπορεί να μας διαφωτίσει
---
Δημήτρης Κανελλόπουλος, Παρασκήνια/efsyn.gr
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου