Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Χάνει ο Φιλιππάκης

τον τίτλο της "Espresso";

Χάνει τον τίτλο της "Espresso" o Δημοκρατικός Τύπος του Γιάννη Φιλιππάκη. Aυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται το ένθετο "Secret" της εφημερίδας "Παραπολιτικά". Αν είναι αλήθεια οι εξελίξεις προβλέπονται καταιγιστικές...

Κόβονται περιφερειακοί

σταθμοί από την Cosmote TV

Διακόπτεται από την Κυριακή η μετάδοση περιφερειακών τηλεοπτικών προγραμμάτων από την Cosmote TV. Πρόκειται για το Kontra, το ΑΡΤ TV , το Channel 9, το SBC, το Alert, το Ioanian, το Best, το TRT, το Ήπειρος TV1, το Corfu, το TV100 και η ΔTV.

Θα σκάσουν βόμβες στα media

Mετά την εορταστική ανάπαυλα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα σκάσουν βόμβες στα media είτε με νέες εκδόσεις (πχ "Απογευματινή" - όταν και αν) είτε με αναπάντεχα λουκέτα σε μαγαζιά που είχαν ζητήματα αλλά κανείς δεν θα περίμενε τόσο γρήγορο τέλος.

Όλες μείον…

…ήταν οι κυριακάτικες αθλητικές εφημερίδες. Έχασαν 2.410 φύλλα, πέφτοντας στα 15.560 από 17.970 που είχαν πουλήσει μια Κυριακή πριν. Η «SportDay», αν και έχασε 650 φύλλα, υποχωρώντας στα 4.020, παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Παλεύει με τα κύματα

η "ιστορική εφημερίδα"

"Δεν πρόκειται να σωθεί", αποφαίνονται οι γνωρίζοντες, η "ιστορική εφημερίδα" που παλεύει με τα κύματα αν και οι κυκλοφορίες της -τηρουμένων των αναλογιών- δεν είναι χαμηλές. Η άλλη, η οικονομική (με την "έμπειρη ιδιοκτησία") ίσως βρει τρόπους να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της. Μακάρι...

Υψηλή τηλεθέαση

των αγώνων της Super League στην ΕΡΤ

Για μια ακόμα φορά, σημαντική ήταν η τηλεθέαση της ΕΡΤ κατά τη μετάδοση των αγώνων της Super League. Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, η ζώνη 16.00 – 18.00 της ΕΡΤ1, στην οποία μεταδόθηκε ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Απόλλωνα Σμύρνης, σημείωσε μέσο τηλεμερίδιο 17,2%, αγγίζοντας το 25,5% στους άνδρες ηλικίας 25-44, ενώ παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.322.551 τηλεθεατές.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου