Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Κίνδυνος λουκέτου
σε ιστορική εφημερίδα

Μία από τις ιστορικότερες εφημερίδες του τόπου βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο. Αν δεν βρεθεί χρηματοδότης ή επενδυτής θα ακολουθήσει την πορεία των υπολοίπων εφημερίδων της χώρας.
---
«Αίμα» σε "Έθνος" 
και "Δημοκρατία"

Συνεχίζονται ακάθεκτες οι απολύσεις στην εφημερίδα ‘’Δημοκρατία’’, ενώ… τα όργανα άρχισαν να παίζουν και στο ‘’Έθνος’’ που βρίσκεται σε αναβρασμό λόγω και του νέου site. Δεν μιλάμε, δε, για απλούς συντάκτες, αλλά για στελέχη που έχουν στηρίξει και στα δύσκολα τα δύο έντυπα. Ο χειμώνας που έρχεται προβλέπεται βαρύς, πόσο μάλλον όταν για όσους έχουν μείνει πίσω υπάρχουν και σημαντικές καθυστερήσεις πληρωμών.
---
Εξώδικο ΣΑΤΑ στον ΣΚΑΪ

Στις 9 Νοεμβρίου 2018, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Άρης Πορτοσάλτε και Μπάμπης Παπαδημητρίου» στο ραδιόφωνο του SKAΙ 100.3, την επόμενη της πολιτικής δίκης που είχε προηγηθεί (της εταιρείας BEAT εναντίον του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου) ακούστηκαν υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον κ. Λυμπερόπουλο (συνέχεια ΕΔΩ)
---
Απεβίωσε ο Στάμος Ζούλας


Απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών ο Στάμος Ζούλας ο επί σειρά ετών αρθρογράφος και πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή». Ο Στάμος Ζούλας γεννήθηκε το 1937 και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Μπήκε στη δημοσιογραφία το 1955, σε ηλικία μόλις 18 ετών, και συγκεκριμένα στην «Καθημερινή» στην οποία εργάστηκε για περισσότερα από 60 χρόνια διανύοντας όλη την ιεραρχία της δημοσιογραφίας (...) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο http://www.kathimerini.gr/
---
Μαύρο στο Mega
και στη συνδρομητική TV

Κατεβάζουν σήμερα το σήμα του Mega, η Cosmote TV και η Nova. Μετά από την πίεση του ΕΣΡ και καθώς δεν υπάρχει ενεργός δίοικηση στην Τηλέτυπος για να καταθέσει αίτηση εκπομπής, η Cosmote TV και η Nova θα σταματήσουν σήμερα την μετάδοση του προγράμματος του Mega. Αυτή θα συνεχιστεί μόνο από το Internet από τον ιστότοπο www.megatv.com.
---
Φορτικά πιέζουν την Εθνική
για τον τίτλο της "Απογευματινής"

Ο ιστορικός τίτλος περιήλθε στα χέρια της τράπεζας αμέσως μετά την εγκατάλειψη της εφημερίδας από τον άλλοτε μεγαλοκατασκευαστή. Μαζί με το κυριότερο περιουσιακό στοιχείο της "Απογευματινής" η Εθνική φορτώθηκε ένα γερό φέσι. Στο θέμα αυτό κολλά η συμφωνία των δύο πλευρών. Στα λεφτά. Στο κυριότερο, δηλαδή.
---
Οι τριπλοθεσίτες… καλά κρατούν

Από τη μια… ανεργία, από την άλλη πρόσωπα με δύο και τρεις θέσεις επικοινωνίας. Γνωστό το έργο.
Η συγκεκριμένη είναι στο γραφείο γνωστού βουλευτή, αλλά κάνει και τα… εξτραδάκια της στην επικοινωνία πολιτιστικών ιδρυμάτων και μουσείων. Μάλλον κάποιοι δεν έχουν υπόψη τους ούτε ντροπή, ούτε ασυμβίβαστο…
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου