Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Συνεργασία
ΕΔΟΕΑΠ με 26 ιατρούς
και μία ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο

Οι νέοι συμβεβλημένοι καλύπτουν τις ειδικότητες γενικού χειρουργού (1), ωτορινολαρυγγολόγου (2), παιδιάτρου (5), παθολόγου (3), γυναικολόγου-μαιευτήρα (2), γυναικολόγου (1), ενδοκρινολόγου (2), μικροβιολόγου-βιοπαθολόγου (2), ορθοπαιδικού (1), ορθοπαιδικού χειρουργού (1), ιατρού φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης (βελονίστρια) (1), ιατρού αποκατάστασης-φυσιάτρου (1), γαστρεντερολόγου-ηπατολόγου (1), οφθαλμιάτρου (1), οδοντιάτρου (2) και ψυχολόγου-παιδοψυχολόγου (1).
Αναλυτικά στοιχεία των συμβεβλημένων θα αναρτηθούν στο δικτυακό τόπο του Οργανισμού (www.edoeap.gr).
Υπενθυμίζεται πως οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται το συμβεβλημένο ιατρό της επιλογής τους απευθείας χωρίς παραπεμπτικό. Σε περίπτωση διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, ο ίδιος γιατρός θα συνταγογραφεί τις εξετάσεις στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΣΗΣ) της ΗΔΙΚΑ.
---
Άνοιξαν

οι τεχνικές προσφορές
για το barcode στα έντυπα

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 15.600.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, με φορέα υλοποίησης την ΕΔΕΤ ΑΕ. Στόχος είναι σε δέκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης να υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της κυκλοφορίας του Τύπου, που θα φέρει διαφάνεια και αξιοπιστία στα στοιχεία κυκλοφορίας των εντύπων.
---
Εγκρίθηκε η νέα ηγεσία της ΕΡΤ

Εγκρίθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο διορισμός των Γιάννη Δρόσου, Ελευθερίου Αρβανίτη και Δημητρίου Παπαδημητρίου, μετά από εισήγηση του υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσου, για διορισμό στις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και δύο μελών του ΔΣ της ΕΡΤ.
---
Ξεκινάει το RealChristmas.Gr

To Real Group παρουσιάζει το «RealChristmas.Gr» το πρώτο web radio που θα μεταδίδει αποκλειστικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλο το χρόνο, 24 ώρες το 24ώρο!
Το πρόγραμμα του «RealChristmas.Gr» απαρτίζεται από σπάνιες ηχογραφήσεις, πρωτότυπες εκτελέσεις, μοναδικές διασκευές, κάλαντα απ’ όλο τον κόσμο και τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών από το 1905 μέχρι και σήμερα.
Περισσότερα από 1.000 τραγούδια σε περισσότερες από 8 γλώσσες θα σας κρατήσουν συντροφιά τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από το «RealChristmas.Gr» powered by live24.gr.
---
Θετικό το υπ. Οικονομικών
για προσλήψεις στην ΕΡΤ

Θετικά αντιδρά, ύστερα από πολύ καιρό, το υπουργείο Οικονομικών στην πρόταση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ για την πρόσληψη εργαζομένων στην εταιρεία. Θα χρειαστεί να υπάρξει μια νέα κατάρτιση του καταλόγου των απαιτούμενων θέσεων και η συνοδευόμενη αιτιολόγησή τους.
---
Επιστολές προς την Άργος ΑΕ
από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Επιστολές προς την Άργος και τους εκδότες έστειλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με βάση τα ερωτήματα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού ζητά ίση μεταχείριση στα ποσοστά που δίνει το Πρακτορείο προς τους Εκδότες. Η διοίκηση της Αργος, βρίσκεται, ήδη, σε συζητήσεις για τη νέα εμπορική πολιτική, η οποία προκαλεί, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιδράσεις των εκδοτών.
---
Τυπολογίες
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου