Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Press Cafe: Χατζηνικολάου, Τράγκας και...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

...Βαγγέλης Μαρινάκης



★ Το πιο ωραίο της υπόθεσης δεν είναι που χθες παρουσιάστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η νέα διοίκηση της ΕΡΤ, αλλά το γεγονός πως στην ίδια Επιτροπή, πριν από τρεις εβδομάδες, παρουσιάστηκε και η προηγούμενη διοίκηση, λίγο πριν παυθεί πανηγυρικά. Ανέπτυξαν τη φιλοσοφία τους οι τωρινοί, την ανέπτυξαν και οι προηγούμενοι. Λαμπρές καταστάσεις.

★ «Οι υπουργοί του μπαινοβγαίνουν στις φυλακές και έβλεπε να μπαινοβγαίνουν και οι μίζες...», έλεγε ο Νίκος Χατζηνικολάου για τον Κώστα Σημίτη στον Real FM, εξηγώντας πως οι ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού είναι δεδομένες, είτε πρόκειται για βλακεία του είτε για συνενοχή.

★ Λίγη ώρα πιο πριν, στα Παραπολιτικά 90.1, ο Γιώργος Τράγκας κατέκρινε την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας τον Πέτρο Τατσόπουλο. Τα ίδια και ο ιδιοκτήτης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος έχει γράψει και έχει πει (σχεδόν) τα πάντα. Στην ελληνική Κεντροδεξιά δεν προσθέτει απολύτως τίποτα. Οσο πιο σύντομα διορθωθεί το λάθος, τόσο μικρότερη θα είναι η ζημιά. Δεν πρόκειται να χωνέψει η Ν.Δ. αυτή την επιλογή».

★ Κοντά ένας μήνας έχει περάσει από τότε που η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσε αίτηση για τηλεοπτική άδεια. Αλλά το ΕΣΡ δεν βιάζεται. Με το πάσο του θα προχωρήσει στην προκήρυξη των δύο αδειών πανελλαδικής εμβέλειας γενικής στόχευσης. Πριν μπει ο Δεκέμβριος, αποκλείεται να το έχει κάνει. Ας μην περιμένει, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης να δει άδεια πριν από το καλοκαίρι. Θα έχουν περάσει οι εκλογές (και οι βουλευτικές) και βλέπουμε.

★ Εξώδικο στον Κώστα Βαξεβάνη έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης για το παρακάτω tweet του εκδότη του Documento: «Κάποτε, όταν μάλλον θα είναι αργά, όσοι σήμερα πλασάρουν στα κανάλια τους τον Αδωνη, θα επιμένουν πως δεν είχαν σχέση μαζί του. Οπως έγινε με τον Ακη, με τα πρωτοπαλίκαρα της Χ.Α., με τους κομιστές και όλα αυτά που εμφάνιζαν ως ενδιαφέρουσα θεαματικότητα και πλακατζίδικο lifestyle».

★ Θέλει προσπάθεια για να διαψευστείς πανηγυρικά από τα ίδια τα γεγονότα μόλις ένα τριήμερο μετά το πρωτοσέλιδό σου...

★ Σχετικά με το ρατσιστικό παραλήρημα του αρχηγού της Θύρας 7, Τάκη Τσουκαλά, για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του Γιάννη από την Αμερική για τον αδελφό του, να σας πούμε πως ήδη έχει επιληφθεί το ΕΣΡ, καλώντας το κανάλι, το Extra ή Epsilon όπως λέγεται τώρα, σε απολογία την Τρίτη 20 Νοεμβρίου. Εξαιρετικά ταχύτατη αντίδραση για το Συμβούλιο, που δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια αντανακλαστικά. Είναι επειδή πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα, τα ρατσιστικά σχόλια στην τηλεόραση δεν είναι παίξε-γέλασε. Προβλέπουμε πρόστιμο πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ...

---
Δημήτρης Κανελλόπουλος/ΕφΣυν
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου