Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΜΜΕ - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μέχρι την Πέμπτη έχετε διορία
αν θέλετε να αναλάβετε την ΕΡΤ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και τις θέσεις δύο (2) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα Αττικής) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. με 15.00 μ.μ., μέχρι και τηνΠέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018, 15:00 μ.μ.
---
Την Παρασκευή η συζήτηση
για το αίτημα του Mega στο ΕΣΡ

Την ερχόμενη Παρασκευή θα εξετάσει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο το αίτημα που κατέθεσε το Mega, που σύμφωνα με πληροφορίες αφορά την πτωχευτική διαδικασία που αναμένεται να ξεκινήσει στην Τηλέτυπος Α.Ε.
Η συζήτηση, αρχικά, ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα που εκδικάστηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση των τραπεζών για την υπαγωγή του Mega σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.
---
ΕΣΡ: «Όχι» στο ΑΡΤ TV
για ακύρωση προστίμου 30.000 ευρώ

Απέρριψε το ΕΣΡ την αίτηση του ΑΡΤ TV για ακύρωση προστίμου 30.000 ευρώ στο κανάλι.
Το πρόστιμο είχε επιβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό για τον τρόπο παρουσίασης της δολοφονίας τετράχρονου κοριτσιού από τον πατέρα της.
---
Έγκριση προϋπολογισμού
του ΕΔΟΕΑΠ με το …7% των ασφαλισμένων!

Υπερψηφίστηκε ο ισολογισμός του ΕΔΟΕΑΠ από το 7% περίπου των ασφαλισμένων! Στην τακτική γενική συνέλευση του Ταμείου των ΜΜΕ υπέγραψαν τη συμμετοχή τους 1.155 ασφαλισμένοι από τους περίπου 16.000 ενεργά ασφαλισμένους. Μέσα στην αίθουσα βέβαια βρίσκονταν αρχικά γύρω στα 700 άτομα, που άκουσαν την ενημέρωση του προέδρου Στ. Καπάκου για τον ισολογισμό και τον προϋπολογισμό του 2019. Επειδή όμως η αίθουσα άδειαζε, προτάθηκε να γίνουν πριν από τις ομιλίες οι ψηφοφορίες για την έγκριση των οικονομικών στοιχείων.
---
Έρευνα του ΕΣΡ
για το telemarketing

Σε εξέλιξη έρευνα του ΕΣΡ για τον τρόπο μετάδοσης των εκπομπών telemarketing από τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Στη Ραδιοτηλεοπτική Αρχή υπάρχουν πολλά παράπονα για τα προϊόντα που πωλούνται μέσω των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ έχουν προκύψει και νομικά ζητήματα από τον τρόπο μετάδοσης των συγκεκριμένων εκπομπών.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου