Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

ΕΔΟΕΑΠ: Για όλα φταίνε οι γκόμενες οι πρώην και οι επόμενες

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Λάβαμε και δημοσιεύουμε


Κι όμως ο Πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ εντόπισε το πρόβλημα. Ποιος δηλαδή φταίει για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία πολύ μεγάλου αριθμού ασφαλισμένων και δεν μπορεί να γίνει η αναλογιστική μελέτη.

Δεν φταίει σίγουρα ο ίδιος γιατί έτσι κι αλλιώς παρ’ ότι Μανιάτης δεν γνωρίζει περί αντρικής τιμής και υποχρέωσης ανάληψης της ευθύνης.

Δεν φταίει ο στενός του συνεργάτης και Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κουμπιάς που βυθισμένος στους καπνούς από το τσιμπούκι του, περιμένουμε να βγάλει το χρησμό.

Δεν φταίει ούτε η Διευθύντρια του ΕΔΟΕΑΠ που μας παραμύθιαζε όταν ρωτούσαμε αν υπάρχουν στοιχεία των νέων ασφαλισμένων.

Φταίνε μόνο οι ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ που έχουν το θράσος να μην επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους και έτσι, κατά τον Καπάκο και λοιπούς υπεύθυνους στην ανευθυνότητα, να βάλουν σε κίνδυνο το μέλλον του Οργανισμού.

Φταίνε οι ασφαλισμένοι για τους οποίους μέχρι και ο ΕΦΚΑ επεσήμανε ότι θα πρέπει να απογραφούν με φυσική απογραφή. Φυσικά φταίμε και εμείς που τους τα επισημαίναμε εδώ και πέντε έξι μήνες αλλά υβριζόμαστε από τον κ. Καπάκο και τους λοιπούς συγγενείς ως επηρμένοι και αμετροεπείς.

Η ουσία όμως είναι ότι ο Καπάκος αντί να αναζητά να ρίξει ευθύνες στους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ ας κοιταχτεί στον καθρέφτη του. Ίσως μπορεί να βρει απαντήσεις. Μέχρι τότε του συστήνουμε να ανατρέξει στη σοφία του λαού μας και ειδικά στην παροιμία που αναφέρει «Της κοντής @@@@ οι τρίχες της φταίνε».

ΥΓ: Ανακάλυψε αυτό που του είπαμε είκοσι ημέρες πριν. Ότι σύζυγοι που είναι άμεσα μέλη δεν μπορούν να κάνουν επικαιροποίηση και τώρα τις … διευκολύνει. Σιγά σιγά θα ανακαλύψει ότι για τους παλιούς ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους τα στοιχεία τα είχε και ότι αυτά που ψάχνει είναι για τους νέους ασφαλισμένους όπου στους περισσότερους δεν έχει καν στοιχεία επικοινωνίας και πιθανόν να μην τους βρει ποτέ. Θα ανακαλύψει ότι δεν έχει στοιχεία έμμεσων μελών και ότι οι ασφαλισμένοι είναι περισσότεροι από όσοι του λένε οι επιστήμονες Γενικοί Γραμματείς, Διευθυντές και Φαρισαίοι με τους οποίους συναγελάζεται. Μόνο που επειδή θα τα ανακαλύψει με μεγάλη υστέρηση και αφού τα έχει κάνει θάλασσα θα έχει βουλιάξει τον ΕΔΟΕΑΠ ρίχνοντας ευθύνες ίσως στις γκόμενες τις πρώην και τις επόμενες.

Νίκος Καρούτζος
Μέλος ΔΣ και πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

Άντζυ Σταθάτου
Μέλος ΔΣ και πρώην Γενική Γραμματέας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου