Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Σήκω Χίτσκοκ να μας δεις...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Φεβρουάριος: Το υψηλότερο ποσοστό της επίσημα καταγεγραμμένης ανεργίας στην ΕΕ καταγράφονται στην Ελλάδα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Eurostat. Το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 18,6%, στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2018, έναντι 18,9% τον Aύγουστο.( Δεν έχουν δοθεί στοιχεία του Νοεμβρίου). Ακολουθεί η Ισπανία με 14,7%. Μην εξειδικεύσουμε στα ΜΜΕ. Βάλτος.

H Kαθημερινή επικαλούμενη το Reuters δημοσιεύει σήμερα πληροφορίες αξιωματούχων της ΕΕ ότι Ελλάδα κινδυνεύει να μην λάβει τη δόση των 750 εκατ. ευρώ τον επόμενο μήνα που προκύπτουν από τη συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους, καθώς έχει καθυστερήσει στην υλοποίηση των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων.

Απρίλιος: Στις Ισπανία ο Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών για την 28η Απριλίου. Το ακροδεξιό κόμμα VOX θα εκλέξει αντιπροσώπους στο εθνικό κοινοβούλιο πρώτη φορά μετά την κατάρρευση της φρανκικής δικτατορίας.

Στην Ελλάδα, προς το παρόν διεξάγεται προεκλογική μάχη για το Ευρωκοινοβούλιο και τους δήμους. Οι προβλέψεις της ΕΕ για τις ευρωεκλογές δίνουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή

Και… όλα τα ΄χει η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε!

Αργά χθες το βράδυ δόθηκε στη δημοσιότητα η τηλεφωνική συνομιλία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα για το δάνειο του πρώτου.

https://www.lifo.gr/now/politics/226928/o-polakis-tilefonise-ston-stoyrnara-kai-edose-sti-dimosiotita-to-dialogo

Διαθέτει σασπένς η πολιτική αναμέτρηση. Όπως μεταφέρουν οι «σχολιο-γραφικές» εφημερίδες έχει απ όλα ο μπαξές : καταγγελίες, ψευδομαρτυρίες, ηχογραφήσεις, ανήμπορους εισαγγελείς κλπ. Σήκω Χίτσκοκ να μας δεις. 
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου