Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΕΣΗΕΑ - ΕΙΗΕΑ και στο βάθος... non paper

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν προχωράει η... ενίσχυση των ταμείων τους!
Παγώνει…
η επίσημη διαπραγμάτευση
μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΙΗΕΑ


Παγώνει…η επίσημη διαπραγμάτευση μεταξύ ΕΣΗΕΑ και ΕΙΗΕΑ για τη στήριξη του έντυπου Τύπου, μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη δημοσίευση του non paper των εκδοτών. Η πλειοψηφία στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ δήλωσε πως δεν υπάρχει καμιά συμφωνία με τους εκδότες και δεν συμφωνεί με τα αιτήματά τους.

Υπάρχει και άλλο έγγραφο θέσεων, το οποίο συζητήθηκε στην ΠΟΕΣΥ και απηχεί τις θέσεις των συνδικαλιστών. Ούτε σε αυτό τίθεται ως απαίτηση από τους εκδότες η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας προκειμένου να συμφωνήσουν με τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης οι δημοσιογράφοι.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, το μπαλάκι για την ενίσχυση του Τύπου επέστρεψε στην κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, τα οποία θα καλέσουν σε διαβούλευση επί της πρότασης μέτρων στήριξης του Τύπου.
---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Τζάμπα το βέτο που έβαλε η πρόεδρος Μαρία Α. να μην υπάρχουν άλλοι στις συζητήσεις -πλην των δύο- προκειμένου να καρπωθεί ΟΛΗ τη δόξα. Μετά τις επιτυχίες με το Αγγελιόσημο, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τον ΕΔΟΕΑΠ έχετε και μία έκβαση όχι και τόσο καλή.... Δεν πειράζει. Αλλωστε είστε μαχητές εκεί στα Κολωνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή