Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Η Grant Thornton αξιολογεί τα media

*
Ανασυγκρότηση
***
*


Σε αξιολογητή της τηλεοπτικής αγοράς εξελίσσεται η εταιρεία Grant Thornton, η οποία μετά τον ΔΟΛ και το Mega αναλαμβάνει και την ΕΡΤ!

Η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης ανέθεσε στην εταιρεία την «κατάρτιση του πενταετούς στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΡΤ ΑΕ». Στον διαγωνισμό συμμετείχαν επίσης οι εταιρείες ΣΟΛ ΑΕ, Προωθημένα Συστήματα Εξυπηρέτησης ΕΠΕ και KPMG Σύμβουλοι ΑΕ. Θυμίζουμε ότι επί διοίκησης Χρήστου Παναγόπουλου και κυβέρνησης ΝΔ η εταιρεία που είχε αναλάβει το επιχειρησιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ ήταν η KPMG.

Το έργο της κατάρτισης του επιχειρησιακού σχεδίου αφορά τον γενικότερο στρατηγικό σχεδιασμό της κρατικής τηλεόρασης και την εξειδίκευσή του με επιμέρους σχέδια ανά οργανωτική μονάδα της εταιρείας, δηλαδή ανά γενική διεύθυνση, διεύθυνση, υποδιεύθυνση και τμήμα ανά έτος και συνολικά για την πενταετία 2019 – 2023.

Στην περίπτωση του Mega είχε αναλάβει δύο φορές να συντάξει το σχέδιο σωτηρίας του για λογαριασμό των δανειστριών τραπεζών και τώρα είναι σύμβουλος εκκαθάρισης της Τηλέτυπος. Επίσης, η ίδια εταιρεία στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 είχε αναλάβει το σκέλος του ελέγχου του «πόθεν έσχες» των υποψηφίων.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου