Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 9/10 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Στο νομοσχέδιο
για τα βραχιολάκια των κρατουμένων
θα περάσει η τροπολογία για την ΕΡΤ

Νέα δεδομένα στη συζήτηση και ψήφιση της πρότασης νομοθετικού περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ δημιουργεί η άρνηση του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει τη συγκεκριμένη πράξη. Ήδη από το ΠΑΣΟΚ έχει ζητηθεί να αποσυρθεί η πράξη και το θέμα της ΕΡΤ να έρθει ως τροπολογία σε νομοσχέδιο. Μάλιστα όπως είπε ο γενικός γραμματέας της Κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος η τροπολογία θα έχει έρθει αφού εκπνεύσει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα βραχιολάκια των κρατουμένων. http://www.iefimerida.gr/

---

Ανάκληση της άδειας του Best

Στην ανάκληση της άδειας του ραδιοφωνικού σταθμού Best Radio, προχώρησε το ΕΣΡ, με το επιχείρημα πως σταμάτησε να λειτουργεί. Το ΕΣΡ περίμενε την Εθνική Τράπεζα να προχωρήσει σε πλειστηριασμό της εταιρείας, σε αίτηση που είχε καταθέσει προς το δικαστήριο να γίνει η διαδικασία, χωρίς ελάχιστο τίμημα. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα και το ΕΣΡ ενεργοποίησε τη διαδικασία ανάκλησης της άδειας.

---

Χριστιανισμός στα FM
.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Χριστιανισμός FM είναι πολύ πιθανό να πάρει τη συχνότητα 92,6 η οποία πλεόν χηρεύει από την ανάκληση της άδειας του Best FM. Πρόκειται για το σταθμό των Ευαγγελιστών που έχει κερδίσει δύο σχετικές αποφάσεις στο ΣτΕ , που αναφέρουν πως κακώς δεν έλαβε δικαίωμα εκπομπής στη διαδικασία που έχει προ …δεκαετίας.

---


Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη για την ΕΡΤ

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 συμπληρώνονται τέσσερις μήνες αδιάλειπτης λειτουργίας της ελεύθερης ανοικτής ΕΡΤ, μετά την πρωτοφανή, αντισυνταγματική απόφαση της Κυβέρνησης να την κλείσει. Τέσσερις μήνες συνεχούς παραγωγής και μετάδοσης έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης, πολιτιστικού και ψυχαγωγικού προγράμματος, μέσα από τις συχνότητες της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου, μέσα από τις σελίδες του ERTOPEN. Πρόγραμμα πλήρες, ποιοτικό όπως ορίζουν οι θεσμοί και οι κανόνες δεοντολογίας και όπως ζητούν οι πολίτες, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τους περιφερειακούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς της ΕΡΤ που συνεχίζουν να λειτουργούν.

Τέσσερις μήνες τώρα, τεχνικοί, διοικητικοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, μουσικοί και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, πιστοί στο καθήκον τους και στην αποστολή τους, ως ελεύθεροι πολίτες με γνώμονα τις επιταγές του Συντάγματος, των αποφάσεων των Ανωτάτων Δικαστηρίων και των αξιών και των αρχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνουν το δικό τους αγώνα με συνέπεια και αφοσίωση σε αυτή την προσπάθεια, μοναδική σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 στις 14:00 στο χώρο του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι Δημοσιογράφοι της ΕΡΤ θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης και στους ξένους ανταποκριτές.

---

Συζητήσεις
για την είσοδο ιδιώτη-επενδυτή
στην “Εφημερίδα των Συντακτών”

Την είσοδο ιδιώτη επενδυτή ο οποίος θα αποκτήσει έως και το 30% της εταιρείας “Ανεξάρτητα ΜΜΕ” εξετάζουν οι εργαζόμενοι της “Εφημερίδας των Συντακτών”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Αυγής”, την περασμένη Παρασκευή, η γενική συνέλευση των εργαζομένων, ενημερώθηκε από το ΔΣ της εταιρείας, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την είσοδο του ενδιαφερόμενου επενδυτή, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό. Την αύξηση του κεφαλαίου θα αποφασίσει η γενική συνέλευση, όπως λένε μέλη του συνεταιρισμού των εργαζομένων, εφόσον γίνει γνωστό το όνομα του ενδιαφερόμενου.
---
πηγή: Τυπολογίες
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου