Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

... η ΕΡΤ και η κυβερνητική ΓΣΕΕ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*


ΠΟΣΠΕΡΤ: Η ΓΣΕΕ στηρίζει τη “Δ.Τ.”
ξεχνώντας τους απολυμένους της ΕΡΤ


Ανακοίνωση

Η ΓΣΕΕ για ακόμα μια φορά απέδειξε την σταθερή συμπαράστασή της στον διαρκή αγώνα μας για την λειτουργία της ΕΡΤ απέναντι στο "μαύρο" της κυβέρνησης !!!

Ως αλληλεγγύη στους 2.656 και τριακόσιους συμβασιούχους απολυμένους, η Πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος - δηλαδή την καταναλωτική ένωση της ΓΣΕΕ - μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ στην προηγουμένη θητεία και αποσπασμένη σήμερα στην ΓΣΕΕ, Γιάννα Καραντινάκη, για να εκπληρώσει αποτελεσματικά το έργο της, σήμερα το πρωί ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες μέσω της ΔΤ (μόρφωμα δημόσια τηλεόραση). Είναι η πρώτη φορά που συνδικαλιστικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ νομιμοποιεί την λειτουργία του κυβερνητικού εκτρώματος πληροφόρησης.

Βέβαια ήταν «συντεταγμένη» κι αυτή στην παραίνεση (... η ΓΣΕΕ να έχει δικό της χρόνο στην Νέα Δημόσια Τηλεόραση - ανακοίνωση 2551/ 27.9.2013) του άλλου μεγαλοστελέχους της ΠΑΣΚΕ-ΓΣΕΕ και προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας Ν. Ηλιόπουλου.

Ότι σύμμαχος της κυβέρνησης στην προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ και της απαξίωσης του αγώνα των εργαζομένων - εδώ και 4,5 μήνες - θα ήταν η ΓΣΣΕ, ούτε εμείς δεν το περιμέναμε !!! Συγχαρητήρια, κάθε μέρα αποκαλύπτεστε.

Ο σοφός λαός λέει :

Ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς - και τα δύο δεν γίνεται...

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μετρώντας εχθρούς και φίλους. Η παγκόσμια κοινότητα και ο ελληνικός Λαός έχουν γίνει αλληλέγγυοι από την πρώτη στιγμή σ’ αυτό τον αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ που δίνετε χωρίς πάτρωνες και ιδιοτέλεια, δίνετε για τους θεσμούς, τη δημοκρατία, τα εργασιακά δικαιώματα για την αξιοπρέπεια του εργατικού κινήματος, αυτό είναι το καθήκον μας απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ κάτι που έχει ξεχάσει εδώ και χρόνια η ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Επιλέξαμε τον δύσκολο - μα σωστό - δρόμο
και είμαστε σίγουροι ότι μας οδηγεί στην νίκη !!
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου