Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

... "Κέρδος" - "Εξπρές" στις γνωστές απεργίες ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Το κατασχεμένο πιεστήριο της "ΕΞΠΡΕΣ" δουλεύει; Και αν ναι, γιατί;
.
Συνεχίζονται οι απεργίες
σε «Κέρδος» και «Εξπρές» (Νο 543)

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΤΗΠΤΑ)

Γ. Καλοφωλιάς
Θ. Λιακουνάκος
Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. στις εφημερίδες "Κέρδος" και "Εξπρές" και στις ιστοσελίδες «kerdos.gr» και «express.gr».

H 48ωρη απεργία στο "Κέρδος" ξεκινά στις 3 μ.μ. της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου έως τις 3 μ.μ. της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2013.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων στην "Εξπρές" ξεκινά από τις 4 μ.μ. της Δευτέρας 21 Οκτωβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου 2013.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων συνεχίζουν να διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους και προειδοποιούν με συνέχιση των κινητοποιήσεων.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

4 σχόλια:

 1. Γιατί δουλεύουνε τζάμπα. Να τους χαλάσει τη διάθεση ο Καλοφωλιάς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @ανώνυμος 5:27 - ... σύμφωνοι ... αλλά στα κατασχεμένα μηχανήματα; ... και πώς το επιτρέπει η (ΕΤΗΠΤΑ) επαγγελματική τους οργάνωση; ...

   Διαγραφή
 2. Η ΕΤΗΠΤΑ και συγκεκριμένα ο πρόεδρός της το επιδιώκει, αφού αποδέχθηκαν (όρισαν) σαν μεσεγγυούχο στα κατασχεμένα τον Καλοφωλιά. Στο δε "ΚΕΡΔΟΣ" ο πρόεδρος Μυλωνάς με την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ προτρέπουν τους εργαζόμενους να πάνε να δουλέψουν αν και είναι απλήρωτοι. Λεφτά υπάρχουν, αλλά κάτω απ' το τραπέζι και είναι γιά συγκεκριμένους "λαγούς"!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @άγνωστος 2:06 - ... μακάρι να μπορούσαμε να διαφωνήσουμε με όλα όσα υποστηρίζεις ... τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιγράφεις ... απλώς, εμείς δεν μπορούμε να "δούμε" τι ακριβώς γίνεται κάτω από το τραπέζι ... πολύ θα θέλαμε ...

   Διαγραφή