Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

... σκληρή απάντηση στον Ψυχάρη: στάση εργασίας !!!

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου

στάση εργασίας στον ΔΟΛ
και συνέλευση των εργαζομένων στην ΕΣΗΕΑ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΕΣΠΗΤ) 
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΤΗΠΤΑ)

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Σ.Π.Η.Τ., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., αντιμέτωπα με τις νέες καταιγιστικές εξελίξεις στον ΔΟΛ, όπου τουλάχιστον άλλοι 18 συνάδελφοί μας απολύθηκαν, προστιθέμενοι στους 48 του προηγούμενου μήνα, αποφάσισαν την κήρυξη στάσης εργασίας για τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013, από τις 2 μ.μ. έως τις 4.30 μ.μ. για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς Τύπου, που εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής», τα περιοδικά του Ομίλου καθώς και στις ιστοσελίδες «nea.gr», «tovima.gr», «vimaonline.gr» και «in.gr».

Η στάση εργασίας κηρύσσεται προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013 στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

2 σχόλια:

  1. Σκληρή απάντηση και σε ώρες αιχμής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ανώνυμος 5:18 - ... νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος ... οι ώρες 2 με 4.30 μ.μ. που επέλεξαν οι συνδικαλιστικές μας ηγεσίες για το ύστατο όπλο, όπως αυτό της στάσης εργασίας, είναι ό,τι σκληρότερο μπορούσε να συμβεί στην ηγετική ομάδα του ΔΟΛ ... έρρωσθε ...

      Διαγραφή