Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

... ΔΟΛ - ο μήνας φεύγει, οι απολύσεις έρχονται ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Εν όψει της ανακοίνωσης του μηνιαίου δελτίου απολύσεων
Με κομμένη την ανάσα
οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ


Τέλος του μήνα και οι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ αναμένουν με κομμένη την ανάσα την ανακοίνωση του μηνιαίου δελτίου απολύσεων! Στο πλαίσιο του νέου γύρου περικοπών που ξεκίνησε η διοίκηση του οργανισμού στα τέλη Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου με συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων κάθε μήνα, βάσει της Νομοθεσίας, οι εργαζόμενοι στη Μιχαλακοπούλου περιμένουν και αυτό τον μήνα τα δυσάρεστα μαντάτα!

Αν και το κλίμα είναι πολύ βαρύ εν όψει της ανακοίνωσης της νέας λίστας των απολυμένων, η γενικότερη απογοήτευση και η έλλειψη προοπτικής που βιώνουν οι εργαζόμενοι, έχει δημιουργήσει ένα ηφαίστειο που αν εκραγεί θα προκαλέσει πολλαπλάσια προβλήματα από ό,τι αναμένουν να λύσει το συγκεκριμένο βίαιο μέτρο!

Μοιραία λοιπόν, όλοι αναρωτιούνται πoια θα είναι η στάση της ΕΣΗΕΑ, η οποία έως τώρα δεν έχει καταφέρει να ανακόψει το κύμα απολύσεων, προστατεύοντας τους εργαζόμενους από την αυθαιρεσία της εργοδοσίας: θα αναλάβει κάποια πρωτοβουλία αυτή τη φορά ή θα περιοριστεί και πάλι σε άγονες ανακοινώσεις;
---
πηγή: Enimerosi24
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου