Τρίτη 13 Μαΐου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 13/5 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες ειδήσεις
@ Μετά την κρατική επιδότηση των 10 εκατ. ευρώ, η διοίκηση της «Μακεδονίας» ενημέρωσε τα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ πως περιμένει δάνειο 2 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων της.

@ Κουΐζ - μπορεί ένα κόκκινο φουστάνι, Νο 5226, να πέσει θύμα εκβιασμού;

@ Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για τις εξελίξεις στο πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη». Στις 25 Μαΐου προγραμματίζεται η σύγκληση γενικής συνέλευσης, στην οποία θα συζητηθούν οι διαφορετικές προσεγγίσεις των μετόχων.

@ Εκλογές στο Mega χωρίς τη... Μαρία Σπυράκη !..

@ 24ωρος Ραδιομαραθώνιος για τη στήριξη των εργαζομένων της ΕΡΤ - Τετάρτη 14/5/2014 από 06:00 έως 06:00 της επομένης.

@ Στη ΝΕΡΙΤ έδωσε συνέντευξη ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Από τη στιγμή που διέσωσε το ζημιογόνο 9.84, δεν ενοχλείται από τη λειτουργίας της κυβερνητικής τηλεόρασης που αντικατέστησε την κερδοφόρο ΕΡΤ.

@ Νέα πρόσωπα στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ. Ο οικονομολόγος καθηγητής, Γεώργιος Δονάτος και ο δημοσιογράφος Ροδόλφος Μορώνης, εισέρχονται στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ, με απόφαση του Εποπτικού Συμβούλιου της εταιρείας στη θέση της Κατερίνας Ευαγγελάκου και του Νίκου Ξανθούλη. Το ΕΣ της ΝΕΡΙΤ έκανε δεκτή την παραίτηση της Κατερίνας Ευαγγελάκου ενώ ο Ν. Ξανθούλης θα αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στον πρόεδρο της εταιρείας, Α. Μακρυδημήτρη, με αρμοδιότητα τα Μουσικά Σύνολα.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου