Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 5/5/2014 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες ειδήσεις
@ Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έπαυσε από τα καθήκοντα του προέδρου-διευθύνοντα συμβούλου τον Γ. Προκοπάκη.

@ Δήλωση Χάρη Οικονομόπουλου με αφορμή το θέμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, χθες: "... Οι αρμόδιοι γνωρίζουν ότι δεν θα μπορέσω να παρασταθώ στο αυριανό δικαστήριο. Την ίδια ώρα, σε άλλη αίθουσα, θα επιχειρώ να αποτρέψω άλλη μια απόπειρα φίμωσης της Ελευθεροτυπίας, λίγο πριν τις επικείμενες εκλογές..."

@ Η "απόπειρα φίμωσης της "Ελευθεροτυπίας" από τη ΔΕΗ για χρέος της "Τρίτης Όψης Α.Ε." ύψους 286.000 ευρώ - διακανονισμένο προς 6.000 ευρώ μηνιαίως που δεν εξυπηρετείται - εκδικάστηκε πράγματι σε άλλη αίθουσα, αλλά απόντος του κ. Χάρη Οικονομόπουλου !..

@ Κουΐζ - σε ποια αίθουσα ήταν ο κ. Χάρης Οικονομόπουλος;

@ Με προσφορά βιβλίου, αλλά χωρίς το “Εψιλον” κυκλοφόρησε χθες η “Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία”, σε μια προσπάθεια να μειωθεί το κόστος. Παραμένει άγνωστο αν είναι ένα προσωρινό ή ένα μόνιμο μέτρο.

@ Αναβάλλεται το συνέδριο της ΠΟΕΣΥ λόγω των εκλογών. Η απόφαση ελήφθη από το ΔΣ της Ομοσπονδίας, το οποίο θα προτείνει τη διεξαγωγή του στις αρχές Οκτωβρίου.

@ Ερωτήματα: τώρα που και στον "Ελεύθερο Τύπο” εμφανίζονται προβλήματα, έχει άραγε άποψη ο υπουργός - δημοσιογράφος Γιάννης Μιχελάκης; Διότι ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega και του ΑΝΤ1, μετά το λουκέτο της Γιάννας Αγγελοπούλου, ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τα ηνία του “Ελεύθερου Τύπου”.

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου