Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

... το "Όχι" του Σταύρου στον Τάσο ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Δεν ήταν "πολιτικά" ευπρεπώς ενδεδυμένη...

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ "έφαγε πόρτα" στον ΔΟΛ

Η διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη απαγόρευσε σε κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού επί της οδού Μιχαλακοπούλου, για να ενημερώσει τους εργαζόμενους και να μοιράσει προεκλογικό υλικό για τις επικείμενες εκλογές - δημοτικές και ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Μαίου, κλιμάκιο αποτελούμενο από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τάσο Β. Αναστασιάδη και Αθηνά Μος, και τον Τάσο Σ. Αναστασιάδη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική, επισκέφτηκε τον ΔΟΛ για να μοιράσει προεκλογικό υλικό στους εργαζόμενους, αφού μέρες πριν είχε ενημερώσει τη διοίκηση του Οργανισμού γι’ αυτό. Στην είσοδο της Μιχαλακοπούλου 80, το κλιμάκιο ενημερώθηκε ότι του απαγορεύεται η είσοδος μετά από προσωπική εντολή του Σταύρου Ψυχάρη

Σε σχετική ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρεται:
«Είναι προφανές, ότι για τον ΔΟΛ, τον εθνικό πρωταθλητή στη φιλομνημονιακή προπαγάνδα, εδώ και πέντε χρόνια, η δημοκρατία σταματάει έξω από τις πύλες του Οργανισμού. Ανώτερος στόχος για τον ΔΟΛ έχει αναγορευτεί, το να προστατευτούν τα συμφέροντα των δανειστών, της τρόικας και της άθλιας συγκυβέρνησης που τους στηρίζει. Ολα θυσιάζονται στο βωμό αυτού του στόχου, η δημοκρατία και οι δημοκρατικές ελευθερίες πρωτα πρώτα. Αλλωστε η διοίκηση του ΔΟΛ έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα από τους πιο στυγνούς εργοδότες στον κλάδο των ΜΜΕ με εκατοντάδες απολύσεις και μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους του Οργανισμού, εφαρμόζοντας στην πράξη τη βάρβαρη πολιτική ΕΕ, ΔΝΤ και κυβέρνησης.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν την αντικαπιταλιστική αριστερά. Μπορεί να μας έχουν αποκλείσει από τα ΜΜΕ που ελέγχουν, αλλά δεν μπορούν να εμποδίσουν την επικοινωνία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που συγκρούονται καθημερινά με ό,τι εκφράζει και εκπροσωπεί ο δικός τους σαπισμένος κόσμος. Πάνω απ’ όλα δεν πρόκειται να σταματήσουν το μεγάλο εργατικό και λαϊκό ποτάμι που θα τους παρασύρει μαζί με τα μνημόνιά τους και θα ξαναφέρει τη δημοκρατία στους χώρους δουλειάς και στον τόπο.»
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου