Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

... ΕΣΗΕΑ - προς διαγραφή η Αλίντα Δ. Καλοφωλιά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ
παραπέμπει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο
την Αλίντα Καλοφωλιά της "ΕΞΠΡΕΣ"
Αλίντα και Γεώργιος Καλοφωλιάς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να παραπέμψει τη “συνάδελφο”- μέλος της ΕΣΗΕΑ Αμαλία-Αλίντα Καλοφωλιά, μέτοχο της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ» στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, ώστε αυτό να αποφασίσει αρμοδίως για την παραμονή της, ή όχι, στο μητρώο μελών της Ένωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συμμεριζόμενο την αγανάκτηση των συναδέλφων που εργάζονται στην εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ», οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι επί δύο χρόνια, καταγγέλλει την πλήρως αντεργατική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, που έχει οδηγήσει τα πράγματα σε αυτό το αδιέξοδο.

Παρά την αστείρευτη στωικότητα και ανεκτικότητα που έχουν επιδείξει οι συνάδελφοι τα τελευταία δυο χρόνια, από τότε δηλαδή που ξεκίνησαν τα προβλήματα, προκειμένου να υπερκεραστεί η κρίση και να επιβιώσει η ιστορική αυτή εφημερίδα, η εργοδοσία, με τους λανθασμένους χειρισμούς της, δεν έχει καταφέρει να εξομαλύνει την κατάσταση. Οι εργαζόμενοι, συνεπικουρούμενοι από την Ένωση, έχουν προβεί σε πλήθος ενεργειών προκειμένου να λάβουν τα οφειλόμενα δεδουλευμένα τους, αλλά μέχρι τώρα αυτό έχει καταστεί ιδιαιτέρως δυσχερές.

Η εργοδοσία συνεχώς υπεκφεύγει, κρατώντας ομήρους τους συναδέλφους. Και η εργοδοσία αυτή, βεβαίως, δεν είναι απρόσωπη. Επειδή έχει πρόσωπο και μία μετοχική σύνθεση γνωστή σε όλους μας, στην οποία συμμετέχει και η “συνάδελφος” Αλίντα Καλοφωλιά, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση για την παραπομπή της στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καταγγέλλει την κάθε είδους αντισυναδελφική συμπεριφορά και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θα σταθεί στο πλευρό όλων των συναδέλφων, που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

3 σχόλια:

  1. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Και στον... Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος 9:50 π.μ. - ... αφήσανε πολλά χρόνια να περάσουν με "έναντι" ... τώρα τρέχουν ...

      Διαγραφή
    2. Το σύνδρομο της Στοκχόλμης φταίει... και ασφαλιστική ανασφάλεια...

      Διαγραφή