Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

... ανασυγκροτημένες ειδήσεις 23/5/2014 ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ανασυγκροτημένες Ειδήσεις
@ Σε δύσκολη κατάσταση, από πλευράς ρευστότητας παραμένει η εφημερίδα "Ναυτεμπορική" και ήδη το προσωπικό διανύει τον τρίτο μήνα καθυστέρησης στην καταβολή μισθών. Η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση δανεισμού και έχει δηλώσει τη βούλησή της να υποθηκεύσει την ακίνητη περιουσία της.

@ Προσπάθειες διαμεσολάβησης ανάμεσα σε Φώτη Μπόμπολα και Θέμη Αλαφούζο, εν όψει της συνέλευσης του πρακτορείου διανομής Τύπου "Ευρώπη", την επόμενη Τετάρτη.

@ Τα πρώην στελέχη της ΕΡΤ, Γιώργος Μπράμος και Πέτρος Μάης ανέβηκαν χθες στο ραδιομεγάρο και είχαν συναντήσεις με στελέχη της διοίκησης.

@ Φήμες για νέο κύμα απολύσεων σε ραδιόφωνο και τηλεόραση στο συγκρότημα του Φαλήρου.

@ Ραντεβού με τους μετόχους του Mega έχει την επόμενη Τρίτη 27 Μαΐου ο Θανάσης Ανδρεούλης, για πρώτη φορά ως διευθύνων σύμβουλος, για να περιγράψει τα δεδομένα της "Τηλέτυπος", η οποία και το 2013 παρουσίασε ζημίες (23,9 εκατ. ευρώ) στον ισολογισμό της.

@ Σύμφωνα με πληροφορίες ο Β. Μιχαλολιάκος βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον Γιάννη Αλαφούζο για την εξαγορά του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πειραιά ("Κανάλι 1").

@ Μόλις 15 ημέρες μετά την έκδοση της υπουργικής απόφασης για αναβολή της ψηφιακής τηλεοπτικής μετάβασης από τις 9 στις 30 Μαΐου, έσκασε η βόμβα πως θα υπάρξει και νέα αναβολή επειδή η ΝΕΡΙΤ αδυνατεί να ακολουθήσει την Digea!

---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου