Σάββατο 31 Μαΐου 2014

... "χρυσά δόντια" στον ΕΔΟΕΑΠ ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

"Παρατυπίες
στο μηχανισμό ελέγχου
των οδοντιατρικών εργασιών
του ΕΔΟΕΑΠ”


Ανακοίνωση

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ διαπιστώθηκε σειρά παρατυπιών στο μηχανισμό ελέγχου των οδοντιατρικών εργασιών. Το Δ.Σ. κάλεσε τους εμπλεκόμενους οι οποίοι και παραδέχτηκαν τις πράξεις τους.

Μετά από αυτό, ζητήθηκε άμεσα η υποβολή των παραιτήσεών τους. Έτσι, λύθηκε η συνεργασία με τον Ελεγκτή Οδοντίατρο κ. Αλέξανδρο Ταγματάρχη και την Οδοντίατρο κ. Ελισάβετ Τζιά. Ταυτόχρονα, κινήθηκαν εσωτερικά πειθαρχικές διαδικασίες, ενώ ο έλεγχος της συγκεκριμένης υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων , θα κληθούν προς δειγματοληπτικό έλεγχο σε πρώτη φάση ασφαλισμένοι που εμφανίζονται να έχουν υποβληθεί σε θεραπείες από τον Οδοντίατρο κ. Χάρη Παπαδάκη και στη συνέχεια από άλλους Οδοντιάτρους που εμφανίζουν υψηλές συναλλαγές με ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ.

Το Δ.Σ. του Οργανισμού ζητά συγγνώμη από τους ασφαλισμένους για την προσωρινή αναστάτωση που χωρίς ευθύνη του δημιουργείται και επισημαίνει ότι τις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί η διαδικασία στελέχωσης της Οδοντιατρικής υπηρεσίας με νέο προσωπικό.

Υπενθυμίζει τέλος, στους ασφαλισμένους ότι πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κανονισμό Υγείας για την προστασία των συμφερόντων τόσο των ίδιων όσο και του Οργανισμού.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο πρόεδρος
Πάνος Σόμπολος
Ο Γενικός Γραμματέας
Νίκος Καρούτζος
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου