Τρίτη 6 Μαΐου 2014

... η ΝΕΡΙΤ, ο Καψής και η κουμπάρα του ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Τι κρύβει
η αποπομπή Προκοπάκη
από τη ΝΕΡΙΤ

Το παρασκήνιο και οι καταγγελίες για την κουμπάρα του Παντελή Καψή

Το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έπαυσε από τα καθήκοντα του προέδρου-διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας τον Γιώργο Προκοπάκη καθώς διαπίστωσε “ομοφώνως αδυναμία ομαλής” λειτουργίας της εταιρείας κρίνοντας παράλληλα πως ο Προκοπάκης, δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του.

Tα καθήκοντα Προκοπάκη - που έμεινε στη θέση του μόλις 24 ώρες μετά την επίσημη έναρξη του νέου φορέα- θα ασκεί η αναπληρώτρια πρόεδρος της εταιρείας, σκηνοθέτιδα Κατερίνα Ευαγγελάκου.

Κάποιοι κάνουν λόγο για σκάνδαλο και για οργιώδες παρασκήνιο, στο οποίο, λένε, ότι εμπλέκεται η Ευαγγελάκου που τυγχάνει και κουμπάρα του Παντελή Καψή! Σύμφωνα με το ysterografanews ο Προκοπάκης πλήρωσε τη «νύφη», γιατί είχε στηλώσει τα πόδια και αρνείτο να υπογράψει παραγωγή εκπομπών σε εταιρεία με την οποία σχετιζόταν ο σύζυγος της Ευαγγελάκου, Γιώργος Αργυροηλιόπουλος!!!

Την κίνηση της Ευαγγελάκου εναντίον του Προκοπάκη - σύμφωνα με το ysterografanews- ενίσχυσε και ο έτερος του ΔΣ, Θ. Καρούνος ο οποίος προέβαλε ως επιχείρημα, στην δική του καταγγελία στο Εποπτικό Συμβούλιο, την κακή λειτουργία του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ενώ ο πραγματικός λόγος είναι ότι ο Προκοπάκης αρνείτο να του εγκρίνει και δικές του εισηγήσεις.

Μετά την καρατόμηση Προκοπάκη, βοά το Ραδιομέγαρο ότι η Ευαγγελάκου έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να καταλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύντος Συμβούλου της ΝΕΡΙΤ.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου