Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

... η ΝΕΡΙΤ του - υποψήφιου με την "Ελιά" - Καψή ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Αιχμές

... ανθ' ημών Μακρυδημήτρης ...
*** "Σήμερα ξεκινάει το νέο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ με ένα νόμο που εγγυάται την θεσμική της ανεξαρτησία και ένα σχήμα πιο λιτό που σέβεται τα χρήματα των φορολογουμένων. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδη με την επισήμανση ότι μια πραγματικά δημόσια τηλεόραση προϋποθέτει παράδοση και κουλτούρα ανεξαρτησίας. Γι αυτό χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.” 

@ Αυτά δήλωνε στις 4 Μαΐου ο Παντελής Καψής, ο αρμόδιος υφυπουργός δημόσιας τηλεόρασης και ενώ είχε παραιτηθεί από τη θέση για να είναι υποψήφιος με την "Ελιά".

*** Από τότε, ούτε φωνή ούτε ακρόαση για την συμφωνία Προκοπάκη-Εαυγγελάκου και για τις απομακρύνσεις-παραιτήσεις των δύο ανώτερων στελεχών της διοίκησης. Διαφωνεί; Συμφωνεί; Έχει φωνή;

@ "Πήγα στον κύριο Προκοπάκη και του είπα ότι δεν γίνεται ο σύζυγός μου να μην εργαστεί" είπε η Κ. Ευαγγελάκου στο www.thetoc.gr. Προφανώς αυτός είναι "ο σεβασμός στα λεφτά των φορολογουμένων" του υποψηφίου της "Ελιάς".

*** Ο Γιώργος Προκοπάκης από τη μεριά του επιλέγει πάλι τον κύκλο των προσωπικών συνεντεύξεων, αποφεύγοντας τις συνεντεύξεις Τύπου, έτσι ώστε να έχουν όλοι τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις για τη θητεία του. Όχι μόνο το “Έθνος” και το www.thetoc.gr.

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου