Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

... η "Βιβλιοσυνεργατική" δεν πληρώνει ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Σε κινητοποίηση οι εργαζόμενοι 
της "Βιβλιοσυνεργατικής"




Σήμερα, Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11:00 π.μ.
(Πειραιώς 254 στον Ταύρο) 

έξω από τον «Ελληνικό Κόσμο»

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας Βιβλιοσυνεργατική ΑΕΠΕΕ (ιδιοκτησίας Εφραίμογλου), προχωράνε σε κινητοποίηση, την Κυριακή 1 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από τις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Κόσμου» στην Πειραιώς 254 στον Ταύρο, που είναι επίσης ιδιοκτησίας Εφραίμογλου. Και στους εργαζόμενους στον "Ελληνικό Κόσμο" επίσης οφείλονται δεδουλευμένα μηνών.

Στους 94 εργαζόμενους του εργοστασίου και των γραφείων της εταιρείας "Βιβλιοσυνεργατική ΑΕΠΕΕ" οφείλονται μισθοί έως και 5 μηνών.

Παρ' όλες τις υποσχέσεις που έδωσε η διοίκηση της εταιρείας από την αρχή του χρόνου σε συναντήσεις με την Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων και την Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου πως θα προχωρήσει σε σταδιακή μείωση των οφειλόμενων και πλήρη εξόφληση μέχρι το τέλος του 2014, δεν υλοποίησε καμία από τις δεσμεύσεις της. Αντ' αυτού τα οφειλόμενα δεδουλευμένα αυξήθηκαν.

Ζητάμε να σταματήσει η καθυστέρηση πληρωμών

Να καταβάλλεται κανονικά ολόκληρος ο μισθός κάθε μήνα


Να ξεκινήσει άμεσα η αποπληρωμή των δεδουλευμένων

Να θυμίσουμε ότι η κ. Εφραίμογλου επανεκλέχθηκε στη διοίκηση του ΣΕΒ επιβραβεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την πολιτική που ακολουθεί στις επιχειρήσεις της, να έχει τους εργαζόμενους απλήρωτους, να κάνει μειώσεις μισθών και να απασχολεί συμβασιούχους και ενοικιαζόμενους εργάτες.
Στη φωτογραφία μαζί με τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ και τον Τσίπρα του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση του ΣΕΒ στις 28/5/2014...

---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου