Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

... ΝΕΡΙΤsports των 25 εργαζομένων ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Ευρωπαϊκή τηλεόραση
με 25 άτομα προσωπικό!

Το κανάλι ΝΕΡΙΤ Sports, που μεταδίδει τους αγώνες του Μουντιάλ, θα ξαναβαφτιστεί μετά τις 20 Ιουνίου, παίρνοντας το όνομα ΝΕΡΙΤ 2.

Αυτός είναι ο προγραμματισμός της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ όταν δηλώνει πως σύντομα θα βγει στον αέρα το δεύτερο κρατικό κανάλι. Ακόμη, όμως, δεν είναι βέβαιο αν αυτό θα έχει έδρα το Ραδιομέγαρο ή τη Θεσσαλονίκη. Στο μεταξύ, το απίστευτο μπάχαλο με τη ΝΕΡΙΤ συνεχίζεται. Οι μεν υπηρεσίες των συμβασιούχων της ΔΤ γνωρίζουν πως στη ΝΕΡΙΤ 2 μεγάλο μέρος του προγράμματος θα αφορά τη Θεσσαλονίκη και θα έρχεται από εκεί, ο δε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Μακρυδημήτρης δηλώνει πως το κανάλι αυτό μπορεί να έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη (!), αντίφαση που αποδεικνύει πως το ζήτημα δεν έχει λυθεί οριστικά.

Ο Αντ. Μακρυδημήτρης, στο μεταξύ, στην πρώτη του συνέντευξη στο Δεύτερο Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ παραδέχθηκε πως η εταιρεία δεν διαθέτει ούτε επιχειρησιακό ούτε στρατηγικό σχέδιο. Δηλώνει, επίσης, πως η εταιρεία διαθέτει μόλις 25 άτομα προσωπικό και παραδέχεται πως η ΝΕΡΙΤ λειτουργεί με τους «δανεικούς» εργαζομένους της ΔΤ, που έχουν σύμβαση εργασίας με το υπουργείο Οικονομικών.
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου