Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

... Λιθογράφοι - πτώχευση Χ.Κ.Τ. : κάλεσμα για αγώνα ...

*
Π.Ε.Λιθογράφων
***
*

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι στη Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ,

Είμαστε τρία χρόνια απλήρωτοι.


Εδώ και τρία χρόνια η εργοδοσία της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ με τα «τσιράκια» της έχει κάνει το παν για να πετάξει στο δρόμο 800 οικογένειες.

Εδώ και τρία χρόνια κάποιοι βάζουν «πλάτη» ώστε κανένας εργαζόμενος - άνεργος να μην πάρει τα χρήματα που δικαιούται.

Χθες, μετά από όλα αυτά, ανακοινώθηκε και η πτώχευση της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ.


Για το λόγο αυτό:

Το Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων καλεί τους συναδέλφους
της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ σε ανοιχτή σύσκεψη

την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 19.00
στα γραφεία του σωματείου
(Αριστοτέλους 11-15, 6ος όροφος)

με θέμα την οργάνωση της δικής μας ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ απάντησης.

Η παρουσία ΟΛΩΝ,
ανεξαρτήτως ειδικότητας, είναι απαραίτητη
---
*

4 σχόλια:

  1. παρακολουθώντας τη ροη των ειδήσεων στο left.gr και στο κόκκινο 105.5 βλέπω ότι προβάλετε το πρωτοσέλιδο της ‘ελευθεροτυπίας’ σε σχέση με το σκάνδαλο Mall.
    Μήπως θα έπρεπε να ενημερώνετε ο κόσμος και για το άλλο σκάνδαλο, για τη στημένη πτώχευση της ‘ελευθεροτυπίας’ με μόνους χαμένους τους 850 πρώην εργαζόμενους και τις οικογένειες τους?

    Θλίβομαι πραγματικά που στη χθεσινή εκπομπή του Ενικός ο Οικονομοπουλος παρουσιάστηκε ως αντισυστημικός και φιλεργατικός και ο μόνος από το πάνελ που εξέφρασε άποψη και κατά κάποιο τρόπο (για τους δικούς του λόγους) καυτηρίασε την επιχειρηματική πολιτική της συρρίκνωσης του προσωπικού της εφημερίδας, ήταν ο Άδωνης.

    stella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ stella - σε ό,τι αφορά στο Mall και το left.gr και το Κόκκινο 105.5 δεν μας πέφτει λόγος ... προφανώς έχουν τους δικούς τους λόγους ... σε ό,τι αφορά στην άλλη περίπτωση της "Χ.Κ.Τεγόπουλος" δεν νομίζω ότι η "Ανασυγκρότηση" υστερεί σε πληροφόρηση και ό,τι πέφτει στην αντίληψή της ... για το θέμα του Αδώνιδος και του Χαρίλαου κανένα ερωτηματικό δεν πρέπει να αιωρείται ... οι νεοφιλελέ είναι σε κόντρα με τους ακροδεξιούς ... απλά πράγματα και απορώ πως σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον ...

      Διαγραφή
    2. Φιλεργατικος ο Οικονομοπουλος που δηλωνε σε συντακτες οταν ειχε ξανανοιξει η Ελευθεροτυπια οτι θα ειναι χαρα του να τους ανιτμετοπισει στο δικαστηριο αν διεκδικουσαν μισθους επισχεσης!

      Διαγραφή
  2. Μου κεντρίζει το ενδιαφέρον ότι στο πάνελ υπήρχαν εκπρόσωποι του προοδευτικού, αριστερού, κεντροαριστερού, κλπ χώρου, οι οποίοι έκαναν κοινώς την πάπια. Αν χρησιμοποίησα το όνομα του Αδωνη, είναι για να δείξω την κατάντια. Ξέρω πολύ καλά την κόντρα του. Αυτό που τελικά δεν ξέρω, είναι τι ρόλο θα παίξουν οι μέχρι τώρα συνοδοιπόροι σύντροφοι μου. Αυτό πονάει ποιο πολύ……

    stella

    ΑπάντησηΔιαγραφή