Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

... κυβέρνηση - εκδότες - καναλάρχες: απέναντι, δίπλα, αγκαλιά ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Αγαπάμε Μπόμπολα και Πρετεντέρη


Απόφαση της κυβέρνησης να συνεχιστεί η ασυδοσία (και η ασυλία) των τηλεοπτικών σταθμών στις συχνότητες #fixed.
Να μην πληρώσουν τα κανάλια όσα τους αναλογούν #fixed!

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος

Έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες στο e-tetRadio κατευθείαν από το Μέγαρο Μαξίμου για την πολιτική της κυβέρνησης απέναντι (όχι και τόσο... απέναντι) στα ΜΜΕ. Σας αποκαλύπτουμε τον δεκάλογο των πρώτων ενεργειών - κάποιες ήδη έγιναν.

1) Αλλαγή στάσης των εφημερίδων του ΔΟΛ (φιλικά πλέον μαζί μας) με τις κατάλληλες -δικές μας- ενέργειες.

ΕΓΙΝΕ

2) Service στα ΝΕΑ που μας χτυπούσαν προεκλογικά. Και όχι μόνο προεκλογικά, αλλά όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Που έλεγαν κατηγορίες, λοιδορίες, υπερβολές κτλ. Τι κάνουμε για πρώτο βήμα; Παίρνουμε μαζί μας έναν δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ (και καμίας άλλης εφημερίδας) στο αεροπλάνο προς Βρυξέλλες για επιτόπιο και αποκλειστικό ρεπορτάζ.

ΕΓΙΝΕ 

3) Μας χτυπούσε ο Μπόμπολας; Πολύ; Ναι. Τι λέγαμε προεκλογικά; «Αν θέλεις να κρατήσεις τις επιχειρήσεις και τα ΜΜΕ σου, θα πρέπει πρώτα να καταβάλεις τους φόρους και τα χρέη που σου αναλογούν στην τράπεζα». Τι κάνουμε τώρα; Να δώσει αποκλειστική συνέντευξη ο Αλέξης Τσίπρας στο Έθνος.
ΕΓΙΝΕ 

4) Κατηγορούμε το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ; Πάντα. Τι κάνουμε; Προσλαμβάνουμε ασυζητητί στη νέα ΕΡΤ όλους όσοι έστερξαν να πάνε στη ΔΤ και στη ΝΕΡΙΤ υπηρετώντας Κεδίκογλου, Μουρούτη κτλ. και αφήνοντας τους υπόλοιπους να «βράζουν» στο ERTopen.
ΕΓΙΝΕ 

5) Κατηγορούμε το μόρφωμα της ΝΕΡΙΤ; Πάντα. Τι κάνουμε; Φτιάχνουμε το νέο σχέδιο νόμου για την ΕΡΤ πατώντας πάνω σε εκείνο της ΝΕΡΙΤ. Απλώς αλλάζουμε τις λέξεις.
ΕΓΙΝΕ 

6) Πρέπει τα κανάλια να πληρώσουν για τις συχνότητες; Πρέπει. Το έχουμε υπόψιν μας, αποτελεί άλλωστε προεκλογική μας υπόσχεση.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ; 

7) Θα χτυπήσουμε το τρίγωνο της διαπλοκής, τράπεζες, πολιτικούς και ΜΜΕ! Με τις τράπεζες τα βρήκαμε, οι βουλευτές μας βολεύτηκαν με τα αυτοκίνητα που δεν θα έπρεπε να πάρουν, τα ΜΜΕ τα προσέχουμε, ιδίως τα εχθρικά απέναντί μας;
ΕΓΙΝΕ 

8) Ο Σκάι και η Καθημερινή με τους αρθρογράφους τους ήταν και είναι εναντίον μας; Θα το ρυθμίσουμε και αυτό.
ΘΑ ΓΙΝΕΙ 
(ξέρετε πως, όπως τα παραπάνω)

9) Να δώσει συνεντεύξεις ο Γιάνης Βαρουφάκης σε όλα (όλα!) τα εγχώρια ΜΜΕ.
ΕΓΙΝΕ
(ακολουθεί και δεύτερος γύρος)

10) Και ο Γιάννης Πρετεντέρης κύριε; Η Ανατροπή;
ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ 
(σιγά-σιγά) 

10 + 1) Και η Bild κύριε;
ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ BILD
(πρώτα το Paris Match)

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου