Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

... MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα ...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Παραιτήθηκε από το ΑΠΕ
ο Αντώνης Σκυλλάκος



Την παραίτησή του υπέβαλλε σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΑΠΕ Αντώνης Σκυλλάκος. Ο δημοσιογράφος θα παραμείνει ωστόσο στο Αθηναϊκό Πρακτορείο σε θέση συμβούλου. Ο νέος γενικός διευθυντής του Πρακτορείου θα διοριστεί από τον αρμόδιο για τη ραδιοτηλεόραση, υπουργό.
---
Λύση εταιρειών ΜΜΕ με υπογραφή
και του υπουργού Επικρατείας

Και ο υπουργός Επικρατείας θα έχει έννομο συμφέρον για τη λύση των ραδιοτηλεοπτικών εταιρειών! Η διάταξη προβλέπεται στο άρθρο 18 του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ.
---
Κοντά στην πώληση το protagon


Πολύ κοντά στην απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών του www. protagon.gr βρίσκεται ο Χρήστος Μεμής. Επί της πώλησης της εταιρείας του σάιτ έχει συμφωνήσει το 65% των μετόχων.
---
Παππάς με ΕΣΗΕΑ



Την επόμενη Τρίτη, στις 10.00 το πρωί είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση του υπουργού Επικρατείας, Νίκος Παππάς με την ΕΣΗΕΑ. Στο ραντεβού θα συζητηθούν τα ανοιχτά τα θέματα του κλάδου και το νομοσχέδιο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ.
---
Με απειλές
απαντά η διοίκηση του «Αγγελιοφόρου»


Απειλώντας ότι θα προβεί σε μηνύσεις απαντά ο πρόεδρος της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος ΑΕ, Βασίλειος Μπακατσέλος στη διαμαρτυρία εργαζομένου της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος», ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι δεν του καταβλήθηκαν οι αμοιβές που του οφείλονται. Με ανακοίνωσή της το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ, επισημαίνει ότι «θα υπερασπιστεί όλα τα δικαιώματα τόσο του εργαζομένου που απείλησε ο κύριος Μπακατσέλος όσο και όλων των υπολοίπων στο εκδοτικό συγκρότημα της ΕΒΕ ΑΕ».
---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου