Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

... ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, με 60.000 ευρώ "βλέπει" το μέλλον του !..

*
Ανασυγκρότηση
***
*
Σχόλιο "Α" : ... η αναλογιστική θα βασιστεί σε χρηματοροές εσόδων με ή άνευ δικαιολογητικών; ... είναι ένα κομβικό στοιχείο ... νομίζουμε ... και θα επανέλθουμε !

Αναλογιστικές μελέτες
επιβίωσης για το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ!

Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ για την εκπόνηση αναλογιστικών μελετών στους 15 τομείς ασφάλισης και πρόνοιας του ασφαλιστικού οργανισμού στην εταιρεία "Στατιστικές και Αναλογιστικές Υπηρεσίες ΣΑΝΥ", με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ.

Εντός δύο μηνών από την υπογραφή της σύμβασης η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να παραδώσει τις αναλογιστικές μελέτες για τους τομείς του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, δηλαδή: ασφάλισης τεχνικών Τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, επικουρικής ασφάλισης τεχνικών Τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, σύνταξης προσωπικού ΕΣΗΕΑ, ασφάλισης ιδιοκτητών ΕΙΗΕΑ, ασφάλισης ιδιοκτητών συντακτών και υπαλλήλων Τύπου, ασφάλισης ανταποκριτών ξένου Τύπου, ασφάλισης φωτοειδησεογράφων και εικονοληπτών τηλεόρασης, σύνταξης εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων Αθηνών και πρακτορείων Θεσσαλονίκης, επικουρικής ασφάλισης ιδιοκτητών, συντακτών και υπαλλήλων Τύπου, πρόνοιας εφημεριδοπωλών και υπαλλήλων πρακτορείων Αθηνών και πρακτορείων Θεσσαλονίκης, λογαριασμού ανεργίας προσωπικού ημερήσιων εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, λογαριασμού ανεργίας τεχνικών Τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης και λογαριασμού δώρου εορτών εφημεριδοπωλών.

Η ανάθεση των αναλογιστικών μελετών, όπως αναφέρεται στην απόφαση της Διοίκησης του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, θα γίνει με τη μέθοδο μελλοντικών χρηματορροών, δηλαδή εσόδων και εξόδων για τα έτη 2015 έως και 2060. Θα πρέπει να σημειωθεί πως το κύριο έσοδο του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ είναι το αγγελιόσημο, το οποίο διανέμεται ποσοστιαία στους 15 τομείς του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, καθώς και στον ΕΔΟΕΑΠ και στις συνδικαλιστικές Ενώσεις.
---
---
*

2 σχόλια:

  1. Εργάτης Τύπου

    Αναλογιστική Μελέτη;
    - Χωρίς τις οφειλές προς το Ταμείο των εργοδοτών Ειδικά των βεβαιωμένων στη εφορία;
    -Χωρίς τις οφειλές, λόγω διαδοχικών ασφαλίσεων, προς το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, από το σύνολο των ασφαλιστικών φορέων του Δημοσίου, που υπερβαίνουν τα 100.000.000 ευρώ:
    https://etapmme.files.wordpress.com/2015/03/20141119ofeilesasfalistikvntameivnseetapmme.png?w=700&h=354

    - Χωρίς δυνατότητα ελέγχου του αγγελιόσημου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Εργάτης Τύπου - ... να διατυπωθούν και να αποσταλούν αρμοδίως όλες οι ενστάσεις ... θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο ...

      Διαγραφή