Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Παράσταση του ΠΑΜΕ στην ΑΕΠΙ

*
ΠΑΜΕ
Τύπου & ΜΜΕ
***
*


Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε περιοδεία στους χώρους εργασίας της εταιρείας ΑΕΠΙ και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους.

Συζήτησε μαζί τους την απαράδεκτη κατάσταση και τις εγκληματικές ευθύνες της Διοίκησης, που έχει οδηγήσει την εταιρεία σε αδιέξοδο, με καταστροφικές συνέπειες για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων.

Ζήτησε να γίνει συνάντηση με την εργοδοσία. Αυτή πραγματοποιήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, παρουσία όλων των εργαζομένων της επιχείρησης.

Στην απαίτηση όλων των εργαζομένων και της αντιπροσωπείας του ΠΑΜΕ να απαντήσει στα ερωτήματα: 1) πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι και 2) ποιο είναι το μέλλον τους, η απάντηση της εργοδοσίας ήταν προκλητική. Έφτασε στο σημείο να πει ότι φταίνε και οι εργαζόμενοι για την πορεία της εταιρίας.

Το ΠΑΜΕ ξεκαθάρισε ότι την ευθύνη για την κατάσταση της επιχείρησης και για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει η διοίκηση της εταιρίας.

Ωστόσο, ευθύνες έχει και η κυβέρνηση, που ενώ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα γνωρίζει το πρόβλημα, δεν παίρνει μέτρα που να διασφαλίζουν τη δουλειά για όλους τους εργαζόμενους και την πληρωμή των μισθών και των δεδουλευμένων τους. Δήλωσε, για μια ακόμη φορά, ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στον αγώνα τους.
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο: