Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ελένη Σπανοπούλου - έξω από τα δόντια...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Από ανάρτηση στην σελίδα του f/b
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΙ;

Τα 48 μύρια είναι τα ελεγμένα και βεβαιωμένα από το ΤΣΠΕΑΘ/ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ανήκουν στην Κοινωνική Ασφάλιση του Κλάδου.

Τα υπόλοιπα ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ και ΜΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ μονο με εισαγγελική παραγγελία θα έρθουν στο φως.

Και μαζι, η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ του δηθεν εισπρακτικού μηχανισμού που ειχαν στήσει απο χρόνια οι διοικήσεις ΕΣΗΕΑ ΕΠΗΕΑ στο ΤΣΠΕΑΘ μισθοδοτώντας 18 εργαζόμενους και εισπράτοντας ,για τα δικά τους ΑΔΙΑΦΑΝΗ οικονομικά, δεκάδες εκατομμύρια, όπως με πινακα και στοιχεία παρουσιασαμε ως Διοικηση του ΕΔΟΕΑΠ και αποδειξαμε στη ΓΣ του Ιουνίου 2012.

Ηταν τοτε που με τρείς (αναπαντητες...) επιστολές ζητούσαμε να καταβαλουν οι Ενωσεις τα 24 ευρω το μήνα για την περιθαλψη των ΑΝΕΡΓΩΝ συναδελφων μας.

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ήταν δεδομενη και γνωστή στην Ακαδημίας από το 2004, αλλά ήταν πολλα τα λεφτά για χρηματιστηρια, για ομολογα για ρουσφετολογικά ψηφαλάκια και προσληψεις ασχετων με ελεγκτικούς μηχανισμούς υπαλλληλων. Τωρα που στερεψε το χρήμα οι Ενώσεις τους αδειάζουν σαν σακιά στο δρόμο και νομίζουν οτι θα μείνουν στο απυρόβλητο, ότι δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ γιατι ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Θυμηθείτε με! Λεφτα απο οφειλές Αγγελιοσήμου στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ μπορει να μην εισπράξουμε, αλλα οι 18 θα σπασουν σε μικρες ομάδες και θα τακτοποιηθουν κατόπιν... ενεργειών των συνδικαλιστών ή όπως αλλιώς θέλετε θα τους ονομάσετε.

Κι εγω το λέω δέντρο, που τραγουδάει βραχνά και ο εθνικος Νιόνιος.

Κι εδω που τα λεμε κι εγω... βράχνιασα να ( σας) τα λέω, αλλα όσο μπορώ συνεχίζω. Γι αυτό και έθεσα το ερώτημα στον τίτλο του σχολίου παραπάνω. Γιατι η απάντηση σε αυτό δυστυχώς είναι ΝΑΙ...

---
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

1 σχόλιο:

  1. Οι διαπιστώσεις, τα σχόλια, οι συζητήσεις για τα κακώς πεπραγμένα σε στενό ...οικογενειακό κύκλο δεν διορθώνουν τίποτα, και δεν ενέχουν κινδύνους. Οσο για τον τίτλο είναι λειψός: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ....ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή