Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

MME - διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα...

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Μίνι ανασχηματισμός:
Τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση

Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Δραγασάκης ο οποίος παραμένει και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης

Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στη θέση του κ. Γιάννη Μουζάλα, τον οποίο ο Πρωθυπουργός ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο Κυβερνητικό έργο, ο κ. Δημήτρης Βίτσας

Τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο κ. Φώτης Κουβέλης.
Επίσης, Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ορίζεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Μερόπη Τζούφη

Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Αθανάσιος Ηλιόπουλος

Και Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο κ. Κωνσταντίνος Στρατής.
---
Κώστας Αρβανίτης:
Το ταξίδι στην 24 media τέλειωσε

Η ανάρτηση του Κώστα Αρβανίτη στο Facebook για την αποχώρησή του από τον όμιλο

---
Nέα διευθύντρια στα Μέσα της 24MEDIA

Μετά από την επιτυχημένη πορεία της στην 24MEDIA, ως Key Account Manager, η Ντέπη Παπάζογλου αναλαμβάνει καθήκοντα Group Account Director σε όλα τα μέσα του ομίλου της 24MEDIA. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των media, αναλαμβάνει την ευθύνη πωλήσεων όλων των brands του Ομίλου: News24/7, Ladylike.gr, Oneman.gr, Sport24.gr, Contra.gr, Huffpost Greece, Sport24 Radio και Ραδιόφωνο 24/7.

Πρόκειται για στέλεχος με μεγάλη διαδρομή στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης με πολυετή προϋπηρεσία στην “Καθημερινή” και την “The Toc Digital Media”.

---
Στα «ΝΕΑ» μετακινούνται 10 δημοσιογράφοι

… από την «Ελευθερία» που έκλεισε

Μπορεί να ανεστάλη η έκδοση της «Ελευθερίας του Τύπου», αλλά τουλάχιστον 10 δημοσιογράφοι της δεν θα χάσουν τη δουλειά τους και θα συνεχίσουν να εργάζονται στα υπόλοιπα Μέσα του ομίλου. Συγκεκριμένα θα ενταχθούν σε «Βήμα», «Νέα» και τις ιστοσελίδες του συγκροτήματος… Με την πλειοψηφία να απορροφάται στα «Νέα» που ως καθημερινό φύλλο έχει και τις περισσότερες ανάγκες.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που θα μετακινηθούν από τον Πειραιά στη Συγγρού είναι ο Χρήστος Τσιγουρής, η Κατερίνα Ανέστη, η Αγγελική Καραγεωργου, ο Χρήστος Κολωνας κ.α.
---

Αναβολή στο ΣτΕ για τις άδειες!

Δεν θα εκδικαστούν αυτή την Παρασκευή οι προσφυγές της ΕΙΤΗΣΕΕ και των σταθμών Αlpha, ANT1, Star και ΣΚΑΙ στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Με πρωτοβουλία του ΣτΕ δόθηκε αναβολή και οι προσφυγές θα συζητηθούν στην Ολομέλεια στις 4 Μάϊου 2018.
---
Η Ένωση Φωτορεπόρτερ καταγγέλλει...

...την επίθεση των ΜΑΤ σε διαμαρτυρία σε συμβολαιογραφικό γραφείο

Στο ίδιο έργο θεατές για πολλοστή φορά!

Στην ίδια θέση και πάλι να καταγγέλλουμε τα αυτονόητα!

Στην ίδια θέση και πάλι οι συνάδελφοί μας που βρίσκονται στον δρόμο για να καταγράψουν ειδησεογραφικά γεγονότα, να γίνονται θύματα επίθεσης από άνδρες των ΜΑΤ χωρίς διάκριση.

Σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, φωτορεπόρτερ, δέχθηκαν επίθεση μαζί με τους συνδικαλιστές και ενώ δήλωναν φωνάζοντας συνεχώς την ιδιότητά τους, εκείνοι συνέχιζαν να τους χτυπούν με τις ασπίδες και τα γκλομπ.

Είναι απαράδεκτο να βρισκόμαστε κάθε φορά στο ίδιο σημείο, να καταγγέλλουμε και η ηγεσία του Υπουργείου να μας αγνοεί συστηματικά.

Επιτέλους οφείλει να πάρει θέση και να δώσει τις κατάλληλες εντολές, έτσι ώστε οι άνθρωποι του τύπου να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους και όχι να γίνονται στόχος!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μάριος Λώλος
---
Σημ.: την επιμέλεια της εικονογράφησης είχε η Ανασυγκρότηση
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου