Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Live Sport στον Όμιλο Φιλιππάκη

*
Ανασυγκρότηση
***
*

Η πρώτη συνάντηση Φιλιππάκη
με τους εργαζόμενους της Live


Για το μεσημέρι της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί η πρώτη συνάντηση των εργαζομένων της Live Sport με τη νέα ιδιοκτησία της εφημερίδας που είναι ο Όμιλος Φιλιππάκη. Η συνάντηση στα γραφεία του Ομίλου θα γίνει για την αρχική γνωριμία και για την ενημέρωση των εργαζομένων μετά την αλλαγή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τους μιλήσει ο ίδιος ο Γιάννης Φιλιππάκης.

Ασφαλώς ένα από τα θέματα της συνάντησης θα είναι οι λεπτομέρειες γύρω από την εξόφληση των δεδουλευμένων που οφείλονται από την προηγούμενη εργοδοσία και την οποία αναλαμβάνει να αποπληρώσει η νέα σε δώδεκα μηνιαίες δόσεις. Ήδη άρχισε η υπογραφή των νέων συμβάσεων και η συμφωνία για την αποπληρωμή.

Διευθυντής της εφημερίδας αναλαμβάνει ο Βασίλης Βέργης, αρθρογράφος σήμερα της Live Sport (και από τα βασικά της στελέχη) ο οποίος υπήρξε διευθυντής της Goal News (των «καλών ημερών»). Η συμφωνία του Βασίλη Βέργη με τη νέα εργοδοσία είχε προηγηθεί των υπογραφών που μπήκαν το βράδυ της Δευτέρας και ενώ είχε επέλθει πλήρης συμφωνία για την πώληση από την περασμένη εβδομάδα. Όπως γράψαμε χθες «Στελέχη του Ομίλου έχουν αρχίσει επαφές με πρόσωπα», εννοώντας δημοσιογράφους της εφημερίδας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στον Harddog θα ανέβει θέμα-ανάλυση για τη Live Sport, την πορεία της, το πώς καθιερώθηκε από τα πρώτα βήματά της, πώς έφτασε στην ανάγκη να πωληθεί, πώς δεν είχε την άδοξη τύχη του (Μπομπόλειου) Goal και το πώς ο Όμιλος Φιλιππάκη πήρε μια πολύ καλή και έτοιμη εφημερίδα την οποία μπορεί να ανεβάσει κυκλοφοριακά με προσεκτικές κινήσεις που δεν θα θίξουν το επιτυχημένο δημοσιογραφικό της προφίλ.

---
---
*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου